Pazartesi, Nisan 09, 2012

Kumkapı Sarıçubuk 'dört çeker'

KUMKAPI SARIÇUBUK 81: 4 GÜNEY YILDIZI SK: 1
İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup’un iki iddialı takımını karşı karşıya getiren maçta Kumkapı Sarıçubuk 81, Bakırköy Belediye Stadı’nda ağırladığı Güney Yıldızı’nı 4-1 mağlup etti. 

Güneşli ve güzel bir havada oynanan maçın 10. dakikasında Kumkapı Sarıçubuk Şerif’le öne geçti. Konuk ekip beraberlik için bastırsa da 20’de hızlı atağa çıkan Sarıçubuk, Rasim’in güzel asistini boş kaleye gönderen Caner’in vuruşuyla farkı ikiye çıkardı. 30’da Şerif’in sağdan ortasında Ramis gelişine vurdu ve skoru 3-0 yaptı. Sarı-Kırmızılılar 42’de Aziz’in bulduğu golle devreyi 4-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Güney Yıldızı penaltı kazandı ve bulduğu golle durumu 4-1 yaptı. 85’te bu kez Kumkapı Sarıçubuk penaltı kazandı ancak Fatih ekibi de gol bulamadı. Mücadele 4-1 sona ererken Sarı-Kırmızılılar ikinci maçlarından da galip ayrıldılar.

Yerel Futbol Sitesi

6 yorum:

ergin dedi ki...

maçı izledim sarıcubukta.1o ve 47 numaraları begendim.

Adsız dedi ki...

yücespordan giden nurhak,ramis,şerif,ahmet tabi ömer hocamız hepinize başarılar bu hızla 1.amatör yolu gözüküyor

Adsız dedi ki...

20 Tane futbolcu transfer ederek şampiyon olmamak imkansız.Ben bunu amatörde başarıdan saymam.Bu izni veren federasyonuda kınıyorum.Buyrun size güç dengesi.Yaş sınırını niye koyuyosun,gençlerin önünü kapatıcaksan.Parası olan kazanıyor.

Adsız dedi ki...

arkadasın yorumuna katılıyorum parası olan bu sezon 2.amatörde şampıyon bır kac hafta sonra görün takımlar arasında kopmalar olacak bazı takımlar kopma oldugundan dolayı maça cıkacak oyuncu bulamıyacak ve federasyon ıhrac etmesın dıye kaçak oyuncu oynatacak

Adsız dedi ki...

Parası olan düdüğü çalar. :) örnek Sarıçubuk..

Adsız dedi ki...

Sarıçubuk 3kuruş para harcamadan kurmuştur bu takımı..

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.