Salı, Nisan 17, 2012

Kumkapı Sarıçubuk 1 attı, 3 aldı

ÇAYIRBAŞI ÖZKANSPOR: 0 KUMKAPI SARIÇUBUK 81: 1
İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup’un iki iddialı takımını karşı karşıya getiren maçta Kumkapı Sarıçubuk 81, deplasmanda Çayırbaşı Özkanspor’u 1-0 mağlup ederek üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

Maçın ilk yarısında Çayırbaşı Özkanspor’un sert futbolla rakibinin oyununu bozmaya çalıştığı görüldü. Kırmızı-Siyahlılar bunda da başarılı olurken devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda toparlanan Kumkapı Sarıçubuk 70. dakikada öne geçti. Günün başarılı ismi sağ kanatta üç kişiyi geçtikten sonra orta yaptı, Aziz gelen topu gelişine güzel bir vuruşla ağlara gönderdi: 0-1
Bu golle Fatih ekibi rahatlarken Özkanspor 74’te 88 numaralı oyuncusunun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Son bölümde Kumkapı baskılı oynasa da ikinci golü bulamadı ancak yine de 1-0’lık skorla üçüncü maçından da galip ayrıldı.


Yerel Futbol Sitesi

4 yorum:

Adsız dedi ki...

üç kişiyi calımlayıp orta yapan 47 numaralı şerif

Adsız dedi ki...

88 numaraları topçu yalandan yere atıldı yazık günah çocuklara ekmek yiyor herkez bu işten doğru düzgün hakemler atayın şu maçlara artık

Adsız dedi ki...

ilk yarı sarıçubuk defansı çok iyi olup çok iyi kapandılar. Tarafsız olarak izledim yağmur altında defans oldukça başarılıydı bir tane top bile sektirmediler kalecileri yüzde yüz bir pozisyon çıkardı onuda tebrik etmek lazım . iki takımada başarılar.

Adsız dedi ki...

sert oynayan kimdi acaba bu nasıl maç izlemektir ilk yarıdan sarıcubuktan 2 kişinin atılması lazımdı ayrıca özkansporun 2 topuda direğe carptı bunlarıda belirtmek isterim:))

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...