Perşembe, Nisan 26, 2012

Keskin: Arnavutköy Belediyespor'da kalıyorum

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun düzenlediği, 1. İASKF U14 Minikler Futbol Turnuvası'nın Orhan Saka Amatörler Evinde yapılan  kura çekiminde yakaladığımız Arnavutköy Belediyespor’un başarılı teknik direktörü Adnan Keskin’e hem Süper Amatör Lig 2. Grup’ta kazandıkları şampiyonluğu ve Yükselme Grubu'ndaki performanslarımı konuştuk. 


Yeni sezonda  Arnavutköy belediyespor ile devam edeceğini açıklayan başarılı teknik direktör  Adnan Keskin, geride bıraktığımız 2011-2012 sezonunda yakaladığımız başarılı istikrarı 2012-2013 yeni sezonunda da  yakalayarak, zirve yarışında olmak, şampiyonluk yaşamak için bundan sonra da yeni sezonda daha fazla çalışmak, daha fazla fedakarlık yapmak zorunda olduklarını söyledi.


Keskin, "Bizden desteklerini esirgemeyen, belediye başkanımıza, başkanımız Av. Ercan Üner ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Gerçekten yönetim bize çok rahat çalışma ortamı sundu ve bununla beraber başarı geldi. Teknik ekibime de teşekkür ediyorum. Ancak başarıdaki en büyük pay futbolcu kardeşlerimizin. Bu başarıda ilçe  bütünleşmesi de çok önemli rol oynadı. İyi günde, yağmurda, çamurda desteğini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan  taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.


Tecrübeli teknik adam, "Süper Amatör lig Klasman Grubu'na da iyi başladık, Bölgesel Amatör Lig vizesi alan ekipler karşında da puan almayı başardık. Arkasına sığınmayacağım nedenler ve beklemediğimiz puan kayıpları ile sezonu tamamladık. Şimdi artık yeni sezonda Arnavutköy Belediyespor’u  nasıl daha iyi temsil edip nasıl başarılı sonuçlar alırız onu düşünüyorum. Bundan sonra daha fazla çalışmak, fedakarlık yapmak zorundayız. O yüzden işimiz kolay değil, Allah yardımcımız olsun” diye konuştuk.


HABER: BOLKAN KARA

3 yorum:

Adsız dedi ki...

nasıl bir başarı yakalanmış ,hoca bir açıklasın,herkes düşman oldu bu hocanın davranışları yüzünden belediye takımına,,bu kadar sığ düşünce olursa başarı tabii gelmez,,bal a çıkan takımlardan puan almak başarı ise,piyon olmaya devam..

Adsız dedi ki...

ne oldu büyük hoca klasman grubunda neredeydin....izindemiydin...senin hocalıgın yok...rol yapıyorsun

Adsız dedi ki...

Yorum yapanlar hangi takimlisiniz once onu soyleyin ulasamadiginiz playoff grubunda olan belediye takimina salliyosunuz! Grupta sampion okmus bir takim super amatorun en iyi 10 takimindan biri olan bir takim icin adam gibi konusun ! Herkes belediye ismi karaisinda aslan kesiliyor siz takiminizi kovalayin birakin belediyeyle ugrasmayi !

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...