Pazartesi, Nisan 30, 2012

Kapusuz’dan Karagümrük’e kutlama

Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz, yayınladığı mesajında 3. Lig'e yükselme başarısı gösteren öncelikle kendi semtlerinin takımı olan Karagümrükspor, daha sonra Bölge dışındaki dost kulüp Silivrispor'u da ayrıca kutladığına yer verdi. 

Başkan Kapusuz, duygu ve dileklerini şöyle dile getirdi: “Maltepe stadında oynanan 3. Lig'e Terfi maçları finallerinde Büyükçekmecespor’u 3-2 mağlup ederek büyük bir başarıya imzalarını koyan Karagümrük camiamızı kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Bir diğer İstanbul takımı olan Silivrispor’u da şampiyonluklarından dolayı kutluyor, onlara da başarı dileklerimi iletiyorum.”


Başkan Murat Kapusuz, sözlerine şöyle devam etti: “Büyükçekmecespor’u da centilmenlikten dolayı kutluyorum. İki takımdan birinin 3. Lig'e çıkacağını, bu şansı iyi kullanan tarafın Karagümrük olduğundan Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği büyük sevinç duyduk. Müsabaka öncesi ve sonrası dostluğun ön planda olması bizleri çok mutlu etti. Fatih Karagümrük ve Silivrispor’a Spor Toto 3. Lig, Büyükçekmecespor’a da BAL, Bölgesel Amatör ligde başarılar diliyorum.”


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...