Cuma, Nisan 27, 2012

İstanbul İl Hakem Kurulu görev dağılımı yaptı


İstanbul’da yeni atanan İl Hakem Kurulu dün akşam görev dağılımı yaptı. Oğuz Uğurlu’nun Başkan olduğu ekipte, Başkan Yardımcılığına Aydın Kankaş getirildi. Diğer görev dağılımları da haberin devamındadır.


Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’na bağlı İstanbul İl Hakem Kurulu dün görev dağılımını yaptı. Buna göre Kurul Üyelerin görev dağılımı:

Başkan: Oğuz Uğurlu
Başkan Vekili: Aydın Kankaş
Genel Sekreter ve AFYS Sorumlusu: Murat Oksay
Avrupa Yakası Hakem Atama Komisyon Üyesi: Alparslan Arkun
Avrupa Yakası Hakem Atama Komisyon Üyesi: Muzaffer Urlu
Avrupa Yakası Hakem Atama Komisyon Üyesi: Cengiz Özkul
Anadolu Yakası Hakem Atama Komisyon Üyesi: Murat Oksay
Anadolu Yakası Hakem Atama Komisyon Üyesi: Aydın Kankaş
Avrupa Yakası Gözlemci Atama Komisyon Üyesi: Nejat Sümer
Avrupa Yakası Gözlemci Atama Komisyon Üyesi: Muharrem Karaağaç
Anadolu Yakası Hakem ve Gözlemci Atama Kom. Üyesi: Fuat Özkarabulut


HABER: BURAK KURTULUŞ

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın ilgili haberin devamı yok

Unknown dedi ki...

TEŞEKKÜR EDERİM. DÜZELTME YAPILDI.

zenger_2667 dedi ki...

Hayırlı olsun yeni kurul... Birşeyi merak ettim Anadolu yakasındaki maçlara gözlemci atanmayacakmı... Anadolu yakası gözlemci atama komisyonu diye bir üye göremedim de... Bu arada bu komisyon fikrini kim bulduysa güzel olmuş... Herşey düşünülmüş vallahi helal olsun... Kimse kimsenin altında kalmamış kimsede kimsenin üstüne çıkmamış... Yetki olarak yani... Kimse de kırılmamış bu sayede yetki paylaşımı konusunda... Başarılar dilerim tekrar kurulumuza...

Adsız dedi ki...

Nasıl yani Alpaslan arkun avrupa hakem atama öyle mi onun yüzünden hakemliği bırakmışıtım
bu sene yine bırakrım daha iyi bu nasıl iş ya !!!

Cem ERDOĞAN dedi ki...

Yeni İHK'ya sonsuz başarılar dilerim... Oğuz Hocamız bu görevi en başarılı şekilde yapacağına kimsenin şüphesi yoktur sanırım. Her zaman adil , adamcılık yapmayan , çalışana ve hakedene hakettiği değeri verip onun arkasında duran , haketmeyene torpil veya adamcılık zihniyeti ile avantajlar sağlamayan bir yönetici olarak tanınmıştır... Aydın Hoca gibi bir başkanvekili ile ve İstanbul'da marka olacağına inandığım Murat Oksay gibi çalışkanlığıyla herkes tarafından sevilip kabul gören bir abimizle ve diğer çok saygıdeğer hocalarımızla İstanbul hakemliğine çok büyük artılar katacaklardır... Tekrar başarılar dilerim... Hayırlı ve uğurlu olsun...

Adsız dedi ki...

yeni atanan kurul üyelerinin savcılıktan sabıka kayıtları MHK tarafından kontrol edilmiştir diye düşünüyorum

Adsız dedi ki...

Yeni TFFHGD istanbul şubesine benzer dernek kurmanın zamanı geldi.nasıl olsa özerk yenide bir MHK modeli bir şey kurulabilir mi? acaba?

Adsız dedi ki...

İHK başkanı astsubay emeklisi TFFHGD istanbul ŞB astsubay emeklisi MHK başkanlığınada üst düzey bir komutan atansın da bari bir şeye benzesin. Tam kışla oldu bu iş.

Adsız dedi ki...

bende arabamın sigortasını oğuz uğurluya mı yaptırsam acaba.

Adsız dedi ki...

Şu adam gibi adam Alpaslan Arkun kurula sonunda girdi ya sevindim gerçekten.Bu işi istanbulda adam gibi yapabilecek bikaç kişiden birisidir.Zamanında hakem bulacağım diye saha saha dolaşn bi adamdır o.Artık herkes hakkına göre maç alır bundan eminim.

Adsız dedi ki...

Yaşar Filiz'in olmadığı bir hakem kurulu iş yapmaz.Bunu zamanla görüceksiniz ve bu yazımıda hatırlıycaksınız.

Adsız dedi ki...

Anayasanın kurumların tamamının üzerinde olduğunu bu ülkede herkes öğrenecek ve kabullenecek. Anayasal suçu her kim işlemişse bunun hesabını verecek. Hangi konum ve makamda olursa olsun hangi makama atanırsa atansın. Anayasayı yok saymak isteyenlerin kurumlar içerisinde bunu uygulamalarına kanuni olarak yasal olarak dur dedirteceğiz. Başkan haricinde tüm üyelere hayırlı olsun. Bu ülkede kayırmacılığın kanunlar önünde ve kurumlar içerisinde eşit davranmamanın, oğul ve yandaşlarına iltimaslı davranılmasının spor yapma özgürlüğünün elden alınmaya çalışılmasının bir kanuni karşılığı olduğunu süreç Allahın izniyle size gösterecek. Yöneticilik konumunu kullanarak haksızlık, usulsüzlük, kayırmacılık, eşitsizlik yapanlar her kim ise bunun verilmesi gereken kanuni hesabını verecekler inşallah. Özgürlükler için insanlar yüzyıllarca mücadele etmişler. Özgürlükleri yok sayan, kendi oğlunu Show TV de devler liginde Erman TOROĞLUN’ a yrd. Hakem göndererek kayırmacılık yapan, eşitlik ilkelerini alt üst eden İl Hakem Kurulu Başkanı benim başkanım olamaz olmayacakta. MHK üyelerinden 2 kişiye diyeceğim şudur ki yanınıza konuşmak için çağırdığınız hakeme hakaret ederek tehditler savurarak MİLİTAN diyerek ne olursan ol seni bitiririm LAN diyerek bir yere varamazsınız. Bu tehditler talihsiz olmuştur. Karınca misali beden ve ruh sağlığım elverdiğince Türkiye’nin hangi ilinde olursam olayım Anayasanın 10. ve 59. maddelerini TFF etik kurulu talimatları 15.madde KAYIRMACILIK, 16.madde NESNELLİK, 11.Madde NEZAKET VE SAYGILI OLMA Maddelerini ihlal suçunu işlediği düşünülen delillerle ortaya konulan olayın müsebbibi kişi/kişilerin hak ettikleri kanuni yaptırımlar adli/idari olarak tecelli edene kadar mücadeleye devam edilecektir. Çünkü bizler haklıyız. Bu süreçte şu ana kadar dolaylı olarak 2 adet yapmış olunan işle ilgili tehdit olmuştur. İş ve meslek kaybetme pahasına onur mücadelesine önce idari sonra adli süreç tamamlanana kadar devam edilecek. Şunu söylemek istiyorum. Kanunsuzluğun, hukuksuzluğun, etik değerlerin ayaklar altına alındığı her yere Adalet ve yasalar karışır Sayın MHK üyesi. İnsanların çalıştıkları yerlerde ki yöneticilerin isimleri verilerek dolaylı olarak tehdit edilmesine de yasalar karışır Sayın MHK üyesi. Son olarak diyeceğim şudur ki adalet tecelli edene kadar anayasal suç olduğunu iddia ettiğimizin olumlu ya da olumsuz karşılığı verilene kadar hukuki zeminde ve yaptırım gücü olan yöneticilere de ulaşılarak bu mücadele devam edecektir. Ezberler bozulacak İnşallah. Her kim haksızlığa uğrar da hakkını aramazsa dilsiz şeytandır. Diklenmeden Dik Durmaya Çalıştık. Bizler KARMÜRSEL SEPETİ değiliz.

Adsız dedi ki...

Sayın ANAYASA cı arkadaşım şu ismini yazda senden bilgi alalım nedir bu işin aslı astarı ???

Adsız dedi ki...

Kısım :Temel Haklar ve Ödevler
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası 59. Maddesi Açıklama ve Madde İçeriği
Bölüm :Sosyal ve Ekonomik Haklar ve Ödevler
Anayasa`nın 59. Maddesi :
B. Sporun Geliştirilmesi
Devlet, HER YAŞTAKİ Türk vatandaşlarının beden ve ruh sağlığını geliştirecek tedbirleri alır, sporun kitlelere yayılmasını teşvik eder.
Anayasa`nın 10. Maddesi :
Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.
Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür.
Hiçbir KİŞİYE, AİLEYE, ZÜMREYE veya SINIFA imtiyaz tanınamaz.
Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde EŞİTLİK ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
ETİK KURULU TALİMATI
MADDE 15 - KAYIRMACILIK
Anlaşmalı müsabakaların yanı sıra, ARKADAŞLIK, HEMŞERİLİK, AKRABALIK, COĞRAFİ YAKINLIK gibi olgular veya herhangi bir aidiyet hali nedeniyle sportif performansın olumsuz etkilenmesi, kayırmacılık ve futbolun etik değerleriyle bağdaşmayan davranışlar olarak kabul edilir.
10 ŞUBAT 2011 YEREL FUTBOLDAN ALINTI
<< Oğuzhan Uğurlu, daha HİF Hakemliği döneminde, Acun Ilıcalı’nın sunup, hazırlamış olduğu “Devler Ligi” programında, Erman Toroğlu’na Yardımcı Hakemlik yapmıştı. Babadan torpilli olduğu iddiaları ayyuka çıkan bu genç Hakem’e dikkat edilmesi gerekir diye düşünmekteyim. Zira Oğuzhan Uğurlu bu süratle giderse, Cüneyt Çakır’dan önce, Elit Hakemler kategorisine girecek. >>
Neden başka hakem gitmiyorda oğul gidiyor neden. Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun olan köledir. Her yaştaki hakem koşularını ve vize sınavını başarılı bitirirse ödemesi gereken aidatları öderse doktor raporunu alırsa İl Hakeminin çıkması gereken tüm maçlara çıkar. 30 yaş üzeri 35 yaş üzeri 40 yaş üzeri il hakeminin çıkması gereken maçlara çıkamaz diye iki dudağının arasından kanun çıkaramaz. Kısacası spor yapma özgürlüğünü ihlal Anayasanın 59.maddesi oğulun TV programına İHK daki yöneticilik konumu kullanılarak gönderilmesi anayasanın eşitlik ilkesi10. ve tff etik kurulu 15.madde kayırmacılık ihlal edilmiştir. eee ne olacak şimdi.MHK bu durumu MHK talimatları amir hükmünde değerlendirirse bu yazıyı hazırlayan görevliler sorumlu olmaz mı?. İnsanların yaşı ne olursa olsun kimi klasman için kimi beden ve ruh sağlığını korumak için kimi de 3-5 kuruş kazanmak için hakemlik yapabilir buna kanunsuz engel olmaya çalışan üye her kim ise tam 6 aydır gereği yapılmayarak ayrıca bir idari hukuk ihlali olmuştur. İhlal hakkında konuşulmak istenildiğinde de MHK üyesi MİLİTAN diye hitap ediyor. Sivri oluyorsunuz arıza oluyorsunuz dışlanıyorsunuz. Bu arada iş yeri yöneticilerinin isimleri verilerek onun akrabasıymış sana zarar gelmesini istemem falanda olayına da girmedim girmedim. Önemli değil her ne pahasına olursa olsun mücadeleye devam. Çünkü hakaret etmeyen irtibat kurabileceğimiz bir MHK üyesini bulamadık. Daha ayrıntılarına girmiyorum. Hakemliğinizde düdüğünüzde bayrağınızda kartlarınız da hepsi adaletsiz yöneticilerin ve bu durumdan prim yapmak isteyenlerin olsun. Tarih bunun hesabını size er ya da geç soracaktır. böyle.

Adsız dedi ki...

YOKSA BU KONUŞULAN ŞU İNGİLİZCEYE ÇEVRİLİP FIFA YA İSVİÇREYE FALAN GÖNDERİLECEK DİLEKÇELER Mİ?

Adsız dedi ki...

evet joseph S.Blatter ve Jeröme Valcke, FIFA ya ve dünya da söz sahibi olan tüm kişi ve kuruluşlar bu kayırmacılık hakaret eden kişilerin terfilerini öğrenecek. Yeni hazırlanacak dilekçeler bu kişilere kuruluşlara gönderilecek. Sivil toplum kuruluşlarına da nüsha olarak gönderilecek. Dünya nın göbeğinde istanbulda bu olumsuzluk kayırmacılık kişisel arzularla yönetim iki dudak arasından çıkardıkları kanunsuz kararları dünya kamuoyu duyacak. TCK da bile bunun karşılığı var.

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...