Pazar, Nisan 29, 2012

İkinci yarıdaki 'Azim' galibiyeti getirdi

HALKALI TAŞTEPESPOR U13: 1  KANARYA AZİMSPOR U13: 2
İstanbul U-13 Minikler Ligi 3.Grup'ta şampiyonluk yarışı veren Kanarya Azimspor, 3. hafta mücadelesinde geriye düşmesine rağmen Halkalı Taştepespor'u 2-1 mağlup etti ve yoluna kayıpsız devam etti. 

Müsabakaya hızlı başlayan Halkalı Taştepepor 23. dakikada Serkan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 26. dakikada ise Azimspor, Davut’un attığı golle beraberliği yakalayarak skoru eşitledi ve ilk yarı bu skorla kapandı. 

Azimspor penaltıdan yararlanamadı

İkinci yarı rakibine göre daha iyi futbol oynayan ve gol yollarında tehlikeli olan Kırmızı Siyahlılar 37. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Davut çok sert vurdu, Halkalı Taştepespor'un kalecisi Ali çok güzel bir refleksle topa uzandı ve gole izin vermedi.

45. dakikada Kanarya Azimspor’da Emir takımının ikinci gollünü atarak skoru 2-1 yaptı ve konuk ekip müsabakada öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kanarya Azimspor oldukça zorlandığı maçta rakibini mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

STAT:Halkalı Etap
SAHA KOMİSERİ: Muhittin Erdem
HAKEM:Emir Yapıcı

HALKALI TAŞTEPESPOR: Ali, Ercan, Yılmaz, Yüksel, Eren, Timür, Harun, Veysel, Çağlar, Batuhan, Serkan, Berkay, Eyüp, İsmail, İsa, Ferhat
AZİMSPOR:Umut Güven, Batuhan, Mustafa, Mehmet Emin, Yusuf, Emirhan, M.Akif, Davut, Umut Uçar, Murat, Burak, Özgür, Biranç, Baran, Emir Sever, Berk
GOLLER:23.Dk Serkan / 26.Dk Davut, 45.Dk Emir

HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.