Pazar, Nisan 29, 2012

Beykoz 1908'den olumlu prova

ZEYTİNBURNUSPOR: 1 BEYKOZ 1908: 2
Bölgesel Amatör Lig baraj maçlarını bekleyen iki ekip, Zeytinburnuspor ve Beykoz 1908 bugün Zeytinburnu Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İki ekibin dostane bir hava da başlayıp biten maçında Beykoz temsilcisi iki duran bulduğu gollerle rakibini 2-1 mağlup etti.


Maçtan önemli dakikalar
7. dakikada gelişen Beykoz atağında sağ kanattan bindirme yapan Sedat iki kişiyi geçerek ortaladı, Cemre ceza sahası içerisinde vurdu, Zeytinburnu  kalecisi Harun topa müdahale etti ama top kalenin içerisine giderken Harun hızlı bir şekilde geriye döndü ve çizgi üzerinde topa hakim oldu.
21. dakikada gelişen Zeytinburnu atağında Eyüp’ün pasıyla hakkı Çelebi sol kanattan hareketlenerek rakip kaleye doğu yüklendi. Hakkı Çelebi ortasını yaptı Serbay gol vuruşunu  yapacakken Beykoz defansında Emin son anda ayak koyarak olası bir golü engelledi.


İlk gol Beykoz'dan
26. dakikada gelişen Beykoz atağında Cemre sağ kanattan bindirirken Zeytinburnu'nda Fatih’in müdahalesi ile yerde kaldı. Cemre sağ kanattan korner direğine yakın bir yerden ortasını yaptı, Deniz arka direkte iyi takip etti ve vuruşunu yaptı, Zeytinburnu kalecisi Harun iyi yer tuttu ve topu çeldi. Dönen topu iyi takip eden Deniz tekrar vurdu ve kaleci Harun’un sağından gol oldu: 0-1


Devre biterken gelen eşitlik
45. dakikada gelişen Zeytinburnu atağında Eyüp’ün pası ile sağ kanatta Murat Gürsu topla buluştu, hızlı bir şekilde çizgiye doğru ilerleyen Murat Gürsu ceza sahasına girmeden altıpasın üstünde bekleyen Serbay’a çıkarttı. Serbay gelişine çok  sert ve düzgün vurdu ve top Beykoz kalecisi Okan’ın sağından ağlarla buluştu ve ilk devre bitmeden Zeytinburnu beraberliği yakaladı: 1-1
Sonrasında herhangi bir gol olmayınca ilk devre 1-1 beraberlikle sonuçlandı.


55. dakikada gelişen Zeytinburnu atağında sağ kanattan Serbay bindirme yaptı, ortasını yaptı Hakkı Çelebi kafayı vurdu, kaleci Okan son anda topu çeldi. Sonrasında defans topu uzaklaştırdı.
60. dakikada gelişen Beykoz atağında sol kanattan Can Kart ilerledi harika bir orta ile Deniz’i gördü, Deniz müsait pozisyonda kötü bir kafa vuruşu yaparak topu üstten auta gönderdi. Böylelikle Beykoz çok önemli bir pozisyondan yararlanamamış oldu.
63. dakikada gelişen Zeytinburnu atağında sağ kanattan Serbay ortaladı, Cihan çok sert ve düzgün vurdu, kaleci Okan aynı güzellikte iyi bir refleks ile topu çıkarttı,sonrasında da defans topu uzaklaştırdı.  
65. dakikada gelişen Zeytinburnu atağında ceza sahasına yakın bir yerden Zeytinburnu serbest atış kazandı. Topun başına günün başarılı isimlerinden Murat Gürsu geçti, Murat Gürsu harika vurdu, top tam iki direğin birleştiği yerden geri döndü ve sonrasında Beykoz defansı uzaklaştırdı.


Can'dan çok şık bir gol
70. dakikada gelişen Beykoz atağında sağ kanattan Cemre ceza sahasına girecekken yerde kaldı ve Beykoz serbest vuruş kazandı. Hafif sağ çaprazdan kullanılan serbest vuruşu Can Kart kullandı ve harika bir vuruş ile topu Zeytinburnu kalecisi Harun’un solundan ağlara yolladı ve Beykoz’u 2-1 öne geçiren golü attı.
90.dakikada gelişen Zeytinburnu atağında orta sahada Eyüp’ün pasında Feyzi topla buluştu. Feyzi topla ilerledi ve Serbay’ı topla buluşturdu. Serbay sert bir şut çıkarttı kaleci Okan harika kurtardı, top Zeytinburnunun genç oyuncusu Oğuzhan’ın önünde kaldı, Oğuzhan sert vurdu top üstten auta gitti.
Daha sonra gol olmayınca misafir takım Beykoz daha iyi oynadığı maçta Zeytinburnu'nu 2-1 mağlup etti.
Maçta Zeytinburnunda Stoper Kaptan Özcan ve stoper Rıdvan, Beykozda ise Kaptan Cenk, Ogün ve İbrahim hafif sakatlıkları bulunduğu için riske edilmedi ve oynamadı.  


Stat: Zeytinburnu
Zeytinburnuspor: 1.Harun, 2.Emre (Cihan), 3.Fatih Turan, 4.Doğukan, 5.Murat, 6.Emircan, 7.Gökhan, 8.Murat Gürsu (Oğuzhan), 9.Hakkı Çelebi (Feyzi), 10.Eyüp, 11.Cemre 
Teknik Direktör: Tolga Yüksek
Beykoz 1908: 1.Okan, 2.Salih (Soner), 3.Tümer, 4.Emin, 5.Musa, 6.Erdinç (Volkan), 7.Sedat (Emirhan), 8.Deniz (Berkant), 9.Can Ateş, 10.Can Kart, 11.Cemre
Teknik Direktör: Hüsnü Kurtez


Yüksek: Barajda kimin geleceğini önemsemiyoruz
Maçın ardından Yerel Futbol'a açıklamalarda bulunan Zeytinburnuspor Teknik Direktörü Tolga Yüksek, “Birçok zorluk yaşamamıza rağmen baraj maçında elimizden gelen mücadeleyi gösterip Bölgesel Amatör Lig'de kalacağımıza inanıyorum. Oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar, tüm oyuncularım karakterli ve yürekli oyuncular. İnşallah son maçımızdan alnımızın akı ile çıkacağız. Kura çekilişi için yarın (pazartesi) TFF ye gideceğiz, kurada kimin çıkacağını önemsemiyoruz, biz çıkıp elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” dedi.


Kertez: Kazanmaktan başka düşüncemiz yok
Beykoz 1908 Teknik Direktörü Hüsnü Kurtez de yaptığı açıklamada, tüm sezonun emeğinin belli olacağı son maçta ellerinden geleni yapacaklarını ve Bölgesel Amatör Lig’de kalacaklarını, kurada kim çıkarsa çıksın kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini belirterek "Bu maça iyi bir şekilde konsantre olup çıkıp oyunumuzu oynayacağız” diye konuştu.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: SELİM DEMİRER

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.