Cumartesi, Nisan 28, 2012

Bergama Belediyesporlular İzmir İASKF’a tepkili

9 yıl aradan sonra 3. Lig’e yükselen Bergama Belediyespor’da taraftarlar, takımlarının bu başarısına resmi internet sitesinde yer vermediği için İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na sosyal paylaşım sitesinde tepki gösterdi.

Bölgesel Amatör Lig’de 9. Grubu şampiyon bitirdikten sonra 3. Lig Play-Off karşılaşmasında Çiğli Belediyespor’u saf dışı bırakarak 9 yıl aradan sonra 3. Lig’e yükselen Bergama Belediyesporlu taraftarlar, şampiyonluk haberine resmi internet sitesi www.izmiraskf.com yer vermediği için İzmir ASKF’ye tepkili.

Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak İzmir ekiplerinin belirlendiği, Süper Amatör Lig Play-Off maç sonuçları ve puan durumlarını sıcağı sıcağına sitesine koyan İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF, Bergama Belediyespor'un şampiyon olduğu haberini sitesinde belirtmediği gibi karşılaşmanın sonucunu da sitesine koymadı. Bu duruma tepki gösteren Bergama Belediyespor ve Bergama Belediyespor'lu taraftarlar soyal paylaşım sitesinde, "Gülüyoruz Bu Komediye", "Üzdüklerimizden Özür Dileriz" diyerek, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF'ye tepki gösteriyorlar.

HABER: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.