Pazartesi, Mart 26, 2012

Yanki’nin talebeleri yine şampiyon!

ALİBEYKÖY PARSELLER :4 YILDIZTABYA:0
İstanbul U16 Ligi, 13. grupta 10 maçta 10 galibiyet alan Alibeyköy Parseller, en yakın takipçisi Yıldıztabya ile karşılaştı. Yeşil-beyazlılar, ilk maçta deplasmanda 3-1 mağlup ettikleri rakiplerini, rövanşta da ise, Tarık, Sezer Yıldırım, Şaban ve Hüseyin’in golleriyle 4-0 mağlup ederek, ligin bitmesine 3 maç kalmasına rağmen, 11 maçta 11 galibiyet aldı ve 9 farka ulaşarak şampiyonluğunu büyük ölçüde ilan etti. Alibeyköy Parseller’in genç futbolcuları şampiyonluğu Ekim ayında vefat eden Yanki Hocalarına hediye ettiler ve attıkları her golden sonra formalarının altına giydikleri tişörtlerindeki merhum Hocalarının fotoğrafının basılı olduğunu resmini gösterdiler.

İstanbul U16 Ligi, 13. grupta dün şampiyonluk mücadelesi vardı. 10 maçının tamamını kazanan ve rakip filelere toplam 41 gol atarak, kalesinde sadece 4 gol gören Alibeyköy Parseller, en yakın takipçisi Yıldıztabya ile kendi sahasında karşılaştı.
Müsabaka boyunca oldukça etkili bir oyun sergileyen Yeşil-beyazlılar, Yıldıztabya'yı, Tarık, Sezer Yıldırım, Şaban ve Hüseyin’in golleriyle 4-0 mağlup ederek matematiksel olmasa da şampiyonluğunu ilan etti.

Alibeyköy Parseller’li futbolcuların maç sonu sevinç gösterileri görülmeye değerdi. Yeşil-beyazlıları maç sonunda ilk tebrik eden Yıldıztabyaspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Alaaddin Ağaoğlu oldu.

Alibeyköy Parseller U16 takımının oyuncularının tamamı, Yeşil-beyazlıların alt yapılardaki tüm oyuncuları gibi Ekim ayında vefat eden Ali Eren’in  (Yanki) keşfettiği oyuncular.

Eyüp temsilcisinin Yönetim Kurulu, Ali Eren’in vefatından sonra, futbolcuların isteği üzerine alt yapıda merhum Hocanın ilgilendiği tüm takımlarının Antrenörlüğüne Hocanın oğlu Ahmet Selçuk Eren’i getirmişti.

Dünkü maçtan sonra şampiyonluğu kutlayan futbolcular, yaptıkları tezahüratlar ile Hocalarını unutmadıklarını gösterdiler ve sürekli olarak, “bu şampiyonluk senin için” diyerek rahmetli Hocalarına tempo tuttular.

STAT: Alibeyköy Parseller
HAKEM: Yusuf Bektaş
SAHA KOMİSERİ: Sadık Kal
ALİBEYKÖY PARSELLER: Enes, Hüseyin Can, Cihat (Okan), Cem, Oğuzhan, Vedat, Tarık, Sezer Yıldırım, Düzgün (Batuhan), Taylan, Şaban (Sezer Bingöl)
TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Selçuk Eren
YILDIZTABYA: Ömer Faruk, Furkan Raşit (Kaan Recep), Kubilay, Yusuf, Tolga, Cantürk, Taha Enes, Ömer, Enes, Batuhan, Mehmet Ali (Furkan)
TEKNİK DİREKTÖR: Alaaddin Ağaoğlu
GOLLER: Tarık, Sezer Yıldırım, Şaban, Hüseyin


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

4 yorum:

Adsız dedi ki...

şaban kaç yaşında ya diğerleri ayıptır,neye hizmet ediyorsunuz,19,20 yaşlarında kaybolup gidecekler,kemik yaşı olmadan lisans verilmesin

ReKa dedi ki...

acaba senin beyin yaşın kaç?

Adsız dedi ki...

siz bu kafayla aynen devam edin,hayırlı işler

Adsız dedi ki...

şaban denilen çocuk son 2 haftadır oynuyo diğer zamanlar oynamadı yada sonradan girdi böle yorumlarla herkesi yenen çocukların başarısını gölgelemeyelim.rakipte sakal uzatan arkadaşları görmedin sen sanırım gereksiz yorum yapan kardeş!!!

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.