Cuma, Mart 30, 2012

Tuzlaspor’un gol makinesi Coşkun’dan iddialı açıklamalar

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda, dün oynadığı maçta Çatalcaspor’u 2-0 mağlup ederek, liderliğe yükselen ve Bölgesel Amatör Lige terfi için ciddi bir avantaj sağlayan Tuzlaspor’da Coşkun Aysan, geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde geldiği mavi-beyazlılarda iki yılda 46 gole ulaşarak rekora koşuyor. Yerel Futbol Sitesine bir demeç veren golcü oyuncu, Tuzlaspor’un Bölgesel Amatör Lige terfi edeceğini iddia ederek, “takım içindeki mükemmel ortam bizi başarıya taşıyor” dedi.
Alt yapısı sağlam
18 Şubat 1982 Trabzon Araklı doğumlu futbolcu, futbola 1994 yılında Trabzonspor’da başladı. Tolgan Zengin, Tayfun Cora, Abdurrahman Dereli gibi şu anda Spor Toto Süper Ligde görev yapan futbolcularla ile birlikte 7 yıl formasını giydiği bordo-mavili takımda PAF takıma yükselip, A takımda antrenmanlara başlayan golcü futbolcu, 2001 yılında Aldoğan Argon’un Teknik Direktörlüğünü yaptığı Boluspor’da Profesyonel oldu. Daha sonra sırasıyla, Araklıspor, Mustafa Kemalpaşa, Zonguldakspor (Fenerspor oldu), MKE Kırıkkalespor, yeniden Araklıspor, Körfez Belediyespor ve Lüleburgazspor’da görev yapan Coşkun Aysan, 2009 yılında Çorlu Gençlerbirliği’nde Amatöre döndü. 2010-2011 futbol sezonunda ligde zor günler geçiren ve son maçında Çatalcaspor’u mağlup ederek Süper Amatör Ligde kalan Tuzlaspor’a ikinci transfer döneminde gelen golcü oyuncu, attığı 15 gol ile takımının ligde kalmasında önemli bir rol oynadı.

Bu sezon 32 gole ulaştı
Bu sezon ise, normal sezonda 22 gol atma başarısı gösteren oyuncu, Klasman Grubu maçlarında da attığı 10 gol ile mavi-beyazlıların en büyük silahlarından birisi olarak göze çarpıyor.
“İyi bir kadromuz var”
Çatalcaspor maçı sonrasında görüşlerini aldığımız başarılı oyuncu, “sezon içinde oldukça sıkıntı günler geçirdik ancak hepsi geride kaldı. Biz çok iyi ekibiz. İyi bir kadromuz var, Köksal Hocamız ve Akın Hocalarımız bize her konuda çok büyük destek veriyorlar. Takım içerisinde mükemmel bir ortam var. Hem saha içinde hem saha dışında mükemmel bir çizgi yakaladık. Bu ortam ve bu güzel arkadaşlık bizi başarıya götürüyor. Allah nasip ederse, ligi en iyi yerde bitirerek, Bölgesel Amatör Lige yükseleceğiz” dedi.

“Köksal Hoca bambaşka bir insan”
Yıllardır birçok deneyimli Teknik Direktör ile çalıştığını belirten Coşkun, Metin Köksal Terzi’yi ise çok ayrı bir yerde tutuyor. “Hocamız, gerçekten iyi bir insan, güler yüzlü biri. Futbol yönünden teknik ve taktik yönünden çok bilgili. Köksal Hocam, hem çok disiplinli hem de çok babacan. Her türlü sıkıntımızı kendisi ile rahatlıkla konuşabiliyoruz. Hiçbir zaman futbolculular arasında ayırım yapmaz. Hepimize evladı gibi bakar. Hak edene formayı verir, hak etmeyen de ‘neden?’ diye soramaz. Biz Hocamızın bir bakışından ne demek istediğini gayet iyi anlıyoruz. Akın ve Cemil Hocalar için aynı güzel şeyleri söylerim. Akın Hocamız çok fedâkardır, futbolcuların en yakın dostudur. Mükemmel bir insandır. Netice itibari ile biz her açıdan çok iyi bir ekibiz. Tuzlaspor’da olduğum için çok memnunum. Bu takım çok güzel şeyleri hak ediyor ve bu sezon da arzuladığı hedefine ulaşacaktır” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

7 yorum:

Adsız dedi ki...

zaten bu takımın yeri kesinlikle süper amatör küme degil millet vermeye 5 kuruş bulamazken 25milyarlar ler 30milyarlar lar havada uçuşuyor tuzlada bence belediye takımlarının amatör kümede olmaması gerekir yetiştirilmiş bir tane oyuncu yok ver parayı al en iyi oyuncuyu sonra git 3 -5 kuruş bile alamayan oyuncularla mucadele et liğ sonunda sevin ben şampiyon oldum diye ne şampiyonu ya böyle büyük bütçelerle kurulmuş her takımı her kes şampiyon yapar yok o babaymış bu çok iyiymiş madem o kadar iyilerdi neden bırakıp gittiniz 1 ay para alamayınca paly off lardaki başarınızında bir tek sebebi var gerçekten play off gibi bir gruptan çıktınız ama diğerlerinin en iyi oyuncularını alarak

Adsız dedi ki...

bu son yoruma hiç katılmıyorum sevgili arkadaşım bende tuzla spora devre arası katıldım ama sizin düşündüğünüz gibi değil para herşeyi çözmüyor önemli olan maneviyattır parayla çok kaliteli transferler yapabilirsiniz belki ama önemli olan yaptığınız transferlerin takıma uyum saglamasıdır ben darıca kale bayramoğlu sporda yıllarca oynadım şampiyonluklar yaşadım terfi maçlarına bile gittik ama beş kuruş para yoktu hatta doğru dürüst soyunma odamız yoktu yedek klübesinde soyunup antrenman yaptık hatta terfilere giderken bile otobusü kendimiz kiraladık yakıtını kendimiz verdik trilyon harcayıp başarı yakalamak isteyen takımları bile yendik nitekim en son gecen sene kocaeli süper amatör ligde şampiyon olduk playoftada namalup şampiyon olduk bal ligine çıktık bu başarıları yaparken para bile yoktu ama ne vardı biliyormusun kardeşim dostluk arkadaşlık birlik beraberlik vardı herşey para değil yani tuzla spora transfer olarak çok doğru bir karar verdiğimi anladım çünkü bahsettiğim ortam buradada var çok iyi bir birliktelik arkadaşlık dostluk var herkes beş metre fazla koşmak için arkadaşının eksiğini kapatmak için çalışıyor başarıda bundan geliyor ben transfer olurken para bile konuşmadım çünkü güzel bir ortam vardı onu hissettim allah razı olsun onlarda benim hakkımı veriyorlar bence başarının sırrı sadece para değil elbette para önemli ama en önemlisi güzel bir arkadaşlık ortamı saygılar YUSUF

Adsız dedi ki...

öncelikle hüküm giydirmek için bilgiyi dogru ve net almalısınız ki yargılayıp sonuçlandırabilesiniz..!
25 30 milyar paralar diyosunuzda ,önce bi bakın bakalım bu oyuncular bu paraları zamanında almış mı ? artı sporcu parasını almadıgında rakam farketmez hem motive olarak hemde ne kadar güçlü olursa olsun performansı düşer.Tüm takmın pisikolojisini ve düşünün...buna rağmen arkadaslarım pay off gibi dediginiz gruptan lider olarak çıktılar .günümüz futbolunda ligleri seyrediyorsunuz parasını alamayan üst düzey oyuncular bile yerlerde seyrederken ,ki bunların maddiyatlarının hepimiz ne kadar iyi oldugunu biliyoruz ,Tuzlasporu böyle bir denklemde degerlendirmeniz yanlış ,herşeye rağmen futbol birlik ve azim işidir.unutmayın monaca beş parasızken dünyanın en iyi takımlarını eleyip şamp.ligi kupasını almıştı.Tuzladaki birliktelik bunu yansıtır.Şunuda eklim liglere baksanıza sanki paralı her takımda 2 3 tane messi varmış gibi konusuyorsunuz ,tamamen çalışma ve strateji işidir amatörde şampiyon olmak.İddia ediyorum para almasınlar Tuzlaspor şu birlikteliğiyle 3.ligde kafaya oynar.Bakış açılarını degiştirelim emeği bu kadar ucuz harcamayalım.öteki takımlarda çok çalışıp çabalasalardıda sahada basmadık yer bırakmasalardı.kimse açlıktan ölmez yeter ki istesinler.Tuzla bunu istedi ve görünen o ki rahat bir şekilde play off tan çıkacak.Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum birileri birşeylerin farkında merak etmeyin...Allah sabredenin karşılığı fazlasıyla verir. (Kaan)

Adsız dedi ki...

'Meyva veren ağaç taşlanır'. Tuzlaspor, tüm takımların saygıyla baktığı bir takım durumunda. Tabii ki bu durumda felaket tellaları eksik olmaz.

İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
Edeb ile durana, hürmet şanımızdandır
Ona mihman makamı, gönül yanımızdandır
Kan babadandır ama ak süt anamızdandır
Kamil olan kendini has makama kondurur
Atalarım ne demiş? "Boş Olan İt Kudurur".

Ola ki bir musibet musallat olur başa
Rezil olup aleme olmayasın temaşa
De ki; "kemlik, düşmanlık yakışmaz bana, haşa"
Düşmanlık, fitne-fesat, kin adamı öldürür
Eden varsa aldırma, it ürür kervan yürür.


Yüreği aşka beler gönülden coşan sözler
Dinden imandan eder kula sırnaşan sözler
Huzura sekte vurur haddini aşan sözler
Onun için beladan sakınmak şer götürür
Varsın çemkirsin bela, it ürür kervan yürür.

yorumsuz dedi ki...

Ne güzel bir şiir. En baştaki yoruma cuuuk diye oturmuş. Sezon başından beri bu takımı sabota etmeye calışanların ulumalarını duyar gibi oldum. Başarılı olaylar eleştirilir. Demekki doğru yoldayız. Sizin hic bir zaman ulaşamayacağınız bir noktaya doğru biz emin adımlarla ilerliyoruz. Size de evinizde bizim başarımızı seyrederek kudurun. Kuyu yeterince derin olmamış, .biraz daha kazma sallamaya devam edin :):) it ürür kervan yürür.. tuttum bu şiiri :):)

Adsız dedi ki...

şiiri kim yazmışsa ellerine sağlık..herşey özetlenmiş..

Adsız dedi ki...

tuzlaspor kulübünü futbolcularını ve köksal terzi hocayı tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz gerçekten saygı duyulması gerekn oyuncular topluluğu ve teknik adam.çıksalın spor kulübü furkan sivri

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.