Salı, Mart 27, 2012

Şevket Sever: Hakem Volkan Alabaş’ın Bandırma forması giymediği kaldı!

Geçtiğimiz hafta Bandırma deplasmanından mağlubiyetle dönen Spor Toto 2. Lig ekibi Eyüpspor’da moraller bozuk. Eyüpspor Kulübü Başkanı Şevket Sever deplasmanda karşılaştıkları Bandırmaspor maçında mağlubiyeti hak etmediklerini belirtti. Maçın Hakemine ağır eleştiriler yapan Başkan Sever, "Volkan Alabaş'ın sadece Bandırmaspor forması giyip gol atmadığı kaldı" dedi.


Haftasonu deplasmanda karşılaştıkları Bandırmaspor'a 1-0 mağlup olarak Play-Off yarışında darbe alan eflatun-sarılılarda Başkan Şevket Sever oldukça öfkeli. Bir açıklama yapan Sever, konuşmasını şöyle sürdürdü. “Her iki tarafta maça kontrollü başladı. Maçın genelinde her iki tarafta bir birine üstünlük sağlayamadı. Yedimiz şansız bir golle mağlup olduk. Ancak mağlubiyeti hiç ama hiç hak etmedik. Oyucularımı göstermiş olduğu performanstan dolayı kutlarım. Eyüpspor, Bandırmaspor karşısında gerçekten sezonun en iyi maçlarından birini oynadı. Bu haftayı bay geçeceğiz. Hedefimiz Kızıcahamam maçı.

Hakemin performansı maçın sonucunu etkiledi
Eyüpspor Başkanı Şevket Sever maçın hakemi Volkan Alabaş’ın maç boyunca oyunun sonucuna etki ettiğini belirtti. Başkan Sever, Volkan Alabaş’ın oyundan atması gereken oyuncuyu saha tutarak maçın dengesini bozduğunu ifade ederek şöyle konuştu. Bandırmaspor’lu 12 numaralı Mehmet Yılmaz, futbolcumuz Mustafa Çiçek’e yumruk attı. Futbolcumuz Mustafa Çiçek’in darbeden nerdeyse yüzü haritaya döndü. Maçın yardımcı hakemi Serdar Gezgin olayı çok yakından takip etti ve ısrarla maçın orta hakemine sürekli pozisyonun kırmızı kart olduğunu söylemesine rağmen orta hakem Volkan Alabaş Bandırmaspor’lu futbolcuya kırmızı kart göstereceği yerde sarı kart göstererek adeta onu ödüllendirdi. Maçın orta hakemi Volkan Alabaş taraflı maç yönettiği için karşılaşma boyunca bütün takdir hakkını Bandırmaspor’dan yana kullandı. Neredeyse Hakem Volkan Alabaş maç esnasında Bandırmaspor forması giymediği kaldı. Hakem hataları yüzünden Eyüpspor camiası olarak yıldık ve yıkıldık artık. Eğer Hakem Volkan Alabaş maça tesir etmeseydi karşılaşmanın sonucu asla böyle olmazdı, Volkan Alabaş basiretsiz bir maç yöneterek maça damgasını vurmuştur” şeklinde konuştu.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.