Perşembe, Mart 01, 2012

Şehreminispor tempo arttırdı

İstanbul 2.Amatör Küme ekiplerinden Şehreminispor sezonun başlamasına az bir zaman kala Fatih Mimarsinan Sahasında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.




Teknik Direktör Mehmet İsmail Erdoğan nezaretinde haftada iki gün çalışmalarını sürdüren Fatih ekibi, geçen seneden takımda kalan oyuncular ve yeni transferlerle ve yapacağı hazırlık maçları ile eksiklerini kapatıp lige iyi bir başlangıç yapma amacında.

Şehreminispor Külübü Başkanı Zeki Uzundal Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada;

Şansız bir şekilde küme düştükten sonra takımı tekrardan ayağa kaldırmak için bütün imkanları seferber ettik. Çok genç bir kadro yapısına sahibiz, yaptığız transferlerin hepside takıma faydalı olacağından kuşkum yok, inşallah Şehreminispor'u hak ettiği yerlere getirceğimizden kimsenin şüpesi olmasın dedi.


İdman sonrasında yeni transferler'den daha önce Şehremini formasın giyen Eren Gedik'in doğum günü kutlandı. Eren'e ilk dilim pastasını hocası Mehmet İsmail Erdoğan eliyle yedirdi.


HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

eren kasımpaşadada böyleydi,kuştepedede ne zaman haber okusam eren hep ya tatlının başında yada pastanın :D:D:D adamsınnn kardesımm

fariz tunçel dedi ki...

ismail hocama başarılar diliyorum. şehremini sporu yine şampiyon yapacaktır.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.