Pazartesi, Mart 26, 2012

Polis ve futbolcular maç sonrası birbirine girdi !

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Erbaa Güreş İhtisasspor ile İlkadım Belediyespor, Erbaa ilçe stadında karşı karşıya geldi. İki takım için de önemli olan karşılaşma 1-1 sona erdi.Bu skorla Erbaa Güreş İhtisasspor, rakiplerinin de kaybetmesiyle ligin bitmesine bir hafta kala play-off oynamayı garantiledi. Erbaa Güreş İhtisasspor, play-off'ta Erbaaspor-Niksarspor karşılaşmasının galibiyle eşleşecek. Maç sonrası taraftar, futbolcular ve polis birbirine girdi.
Maçın ardından İlkadım Belediyesporlu futbolcular ile Güreş İhtisassporlu futbolcular arasında gerginlik çıktı. Taraftarların da dahil olmasıyla olay taraftar-futbolcu gerginliğine dönüştü. İlkadım Belediyesporlu futbolcular taraftarların sahaya attığı yabancı maddeleri taraftarlara geri atınca gerginlik büyüdü. Bu anlardan sonra olaya müdahale için sahada bulunan polislerle tartışmaya başlayan futbolcular polisle karşı karşıya geldi. Polisin futbolcuları sakinleştirme çabaları sonuç vermeyince polisle futbolcular arasındaki gerginlik kavgaya dönüştü. Çıkan olaylar polis futbolculara cop, kalkan ve biber gazı ile müdahale etti. Müdahale sonrası bazı futbolcular fenalaşarak yere yığıldı. Fenalaşan futbolculara saha içine çağrılan ambulansla müdahale edildi.

Olayların büyümesi üzerine sahaya destek çağrıldı. Futbolcular polisin orantısız güç kullandığını ve kendilerini copla dövdüğünü iddia etti. Polis olayı yatıştırırken, sahaya inerek polise ve futbolculara saldıran taraftarlar gözaltına alındı.


KAYNAK:www.trtspor.com.tr

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.