Cuma, Mart 30, 2012

Keşanspor, Sarayspor'la oynayacak

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 11. Grup’ta mücadele eden Keşanspor, play out maçında, Edirne Süper Amatör Lig şampiyonu Sarayspor ile karşı karşıya gelecek.

BAL 11. Grup’ta 2. yarı oynadığı karşılaşmalarda 1 beraberlik, 1 galibiyet alan ve diğer 8 maçı kaybederek, play off umudunu yitiren Keşanspor, yönetmelik gereği, ligi, aynı ili temsil eden diğer takım Edirnespor Gençlik’in altında tamamladığı için, play out müsabakası oynayacak.


Keşanspor’un play outtaki rakibi Edirne Süper Amatör Lig’in şampiyonu ise geçtiğimiz pazar günü belli oldu. Uzunköprüspor’u 8-0 gibi farklı bir skorla yenen Sarayspor, Karaağaç Ardaspor’un önünde averajla şampiyon oldu.
Keşanspor ile Sarayspor, BAL’a yükselebilmek için, tarihi ve yeri henüz belirlenmeyen maçta karşı karşıya gelecek. Yönetmelik gereği bu maçın il merkezinde yapılması gerektiğinden, Edirne’de 25 Kasım Stadyumu’nda oynanması bekleniyor.


KAYNAK: MEDYA KEŞAN

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Edirne Spor Playoff a kalmaz sa tabiki .... Playoff a kalırsa son hafta ve çıkarsa keşan 2. ile playoff oynayacak...

Adsız dedi ki...

bu sezon edırne superamatörde şampıyon olan sarayspor .ne taraftarı var .ne de arkasında medya desteyi var.ama bu takım potansıyel guçlerıni bılgı ve becerıyle sahaya sunmasıni bıldıler ve alınlarının akıyla şampıyon oldular.keşansporu yenerek bal ligine cıkarlarsa kımse şaşmasın.takımın bılgı sevıyesı yuksek

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...