Pazartesi, Mart 26, 2012

Kasımpaşaspor, Bayrampaşa’yı Ramazan ve Halit ile geçti

U19/1 Profesyonel 20.grup 3.devre karşılaşmasında, Bayrampaşa ve Kasımpaşa, Yıldıztabya Stadında karşılaştılar. Oldukça çekişmeli ve keyifli geçen maçı Ramazan ve Halit’in attığı goller ile Kasımpaşa 2-1 kazandı. Bayrampaşa’nın golü ise Ömer’den geldi.


Maç başından sonuna kadar mücadele dolu, kuvvetli olanların ayakta kaldığı ikili pozisyonlar ve golü düşünen bir oyun anlayışı içerisinde geçti. İlk yarıda karşılıklı ataklar olsa da golü bulamayan taraflar, ikinci yarıda daha hırslı bir oyun sergilediler. İlk golü Bayrampaşa ekibi buldu. Kazanılan penaltı vuruşunu kullanan Ömer düzgün bir vuruş ile kaleci ile topu ayrı köşelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Yenilen gol sonrasında Kasımpaşa gençleri biraz daha hırslandılar. Güzel bir atak devamında Ramazan yaklaşık 30 metreden çok şık bir vuruş ile kaleci Cengiz’in bakışları arasında köşeye giden top Kasımpaşa adına beraberlik golü oldu. 1-1

Bu gol sonrasında futbol adına daha güzel şeyler başlamıştı ki orta alandaki bir mücadele sonrasında Kasımpaşa’dan oyuna sonradan giren Erdi oyundan ihraç edildi. 10 kişi kalan lacivert beyazlı ekip eksik kalınca biraz daha oyunu ele aldı ve oyuna sonradan dahil olan Halit’in ayağından galibiyet golünü buldu ve sahadan 2-1 galip ayrıldılar.


HAKEMLER: Fatih Kömel, Yalçın Dursun, Musa Göçer
SAHA KOMİSERİ: Rahim Şengün
BAYRAMPAŞA: Cengiz, Burak, Kadir, Sezer, Erhan, Kaan, Ömer, Onur, Atilla, Oğuzhan, Özkan
TEKNİK SORUMLU: Sami Aydın
KASIMPAŞA: Sercan, Kaan, Oğuzhan, İdris, Burak, Hüseyin, Engin, Berat, Ramazan, Ahmet, Furkan (Halit)
TEKNİK SORUMLU: Hakan Bozdağ
GOLLER: Ömer / Ramazan-Halit
KIRMIZI KART: Erdi (Kasımpaşa)

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

1 yorum:

Adsız dedi ki...

arnavutköy maçını izlemeye gitmiştim bu maçın ikinci yarsını izledim maçın hakemi sarı kart bile gösterilmicek pozisyonda yok yere çocuğa kırmızı kart gösterdi şaka gibiydi :))

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...