Pazar, Mart 11, 2012

İstanbul Sinopspor kahvaltıda buluştu

İstanbul Süper Amatör Liginde mücadele eden, Küçükçekmece İlçesi takımlarından olan İstanbul Sinopspor yönetimini kahvaltısı verdi. Kahvaltıya, siyasetçiler, spor adamları ve Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri ile Sinop'lu iş adamları katıldılar.

Küçükçekmece Paşa Gardan restoranda Pazar Sabahı verilen vefa  kahvaltısına Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek, İl Genel Meclis Üyesi Ferhat Yıldız, SİNDF Genel Başkanı Av. Timuçin Oğuz, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkan Yardımcısı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, Kemerburgazspor Kulüp Başkanı Musa Can, Özbirlik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Orhan, İstanbul Sinopspor eski başkanları yöneticileri, Mahalle Muhtarları, iş adamlarından oluşan yaklaşık 300 davetli katıldı.

İstanbul Sinopspor'un düzenlediği kahvaltıda kulüp yöneticilerinden Yasin Şahin misafirlere hitap bir açılış konuşması yaptı. Şahin konuşmasında; Değerli misafirler İstanbul Sinopspor Kulübü olarak  kurulduğumuz yıldan bu zamana kadar maddi ve manevi destek sağlayan Siyasilerimize bürokratlarımıza , İş adamlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, derneklerimize hemşerilerimize ve dostlarımıza teşekkür etmek amacıyla vefa kahvaltımıza hoş geldiniz.

Kıymetli misafirler uzun yıllar mahalli liglerde mücadele verdikten sonra 1994 yılından itibaren Sinop Özlemspor olarak amatör liglere katıldık. Kulübümüz 2.Amatör Küme ardından, 1.Amatör Küme ve Süper Amatör Lige yükselmiş, play-off final oynamış Türkiye Genç takım Türkiye Finallerine gitmiş tüm bunlar yaşanırken Profesyonel takımlara sayısız yeni yetenekler kazandırmanın gururunu yaşadık. Bu süreçte kulübümüz kendi lokalini, 1 otobüs ve Halkalı Çamlıkaltı içinde bulunan tesisler kazandırılmıştır. Oynadığı liglerde  istikrarlı ve centilmence mücadelesini her zamanki gibi sürdürmüştür. İstanbul genelinde ve tesisleşme de Küçükçekmece İlçesi diğer iİçeler göre çok şanslı olduğu kanatındeyım; Çünkü 39 İlçe arasında spor yatırımına en fazla olan ve kulübümüze bir tesis kazandıran Belediye Başkanımız Aziz Yeniay'ın desteğini kulüpler birliğimizle birlikte her zaman aramızda ve en büyük destekçilerimiz olmuştur. Başta çok değerli Küçükçekmece Belediye Başkanımız Aziz Yeniay , Kulüpler Birliği Başkanımız Seymen Gençtürk olmak üzere siz değerli dostlarımız katkıları ile kulübümüze kazandırılmıştır.Bu nedenle hepinize katkılarınız dan dolayı camiamız adına teşekkür ediyorum." dedi.

İstanbul Sinopspor Kulüp Başkanı Ramazan Aşçı'da misafirlere yaptığı konuşmada, "Çok değerli misafirler bir hafta sonu ailenizden geçirmek olan çok değerli zamanınızı ayırıp buraya kadar gelmenizden dolayı öncelikle çok teşekkür ederim. Bugün  kulübümüze kurulduğu yıldan bu zamana kadar maddi manevi destek veren siz değerli dostlarımıza bir vefa borcumuz olduğun her zamanki gibi birlik beraberlik içinde bir kahvaltıda buluşalım istedik.İstanbul Sinopspor Kulübü  spor  ile birlikte eğitimlerini aralıksız sürdürüyor yeni değişimle birlikte altyapıda gözle görünü değişikler hemen görünüyor. İlçemizdeki okullarla irtibata geçerek altyapımıza yeni yetenekler kazandırmaya çalışıyoruz sizlerden ricam çocuklarınız çevrenizdeki yetenekli çocukları kulübümüzün altyapısına getirin ve eğitimlerini burada sürdürsünler fazla konuşup sizleri sıkmak istemiyorum ve bizler maddi manevi destek veren siz değerli dostlara misafirlere ve hemşerilerimize Belediye Başkanımız Aziz Yeniay'a, Kulüpler Birliği Başkanımız Seymen Gençtürk’e huzurunuzda teşekkür ederim" dedi

Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin İpek'de yaptığı konuşmada, "Öncelikle sizler, Belediye Başkanımız Aziz Yeniay'ın selam ve sevgilerini getirdim. Daha önce planlamış başka programı olması dolaysıya bugün sizlerin arasında bulunmadı. Küçükçekmece İlçemizin güzide kulüplerinden olan İstanbul Sinopspor bu güzel organizasyonunda olmaktan dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim .Küçükçekmece İlçemiz Kültür, sanat ve spor yönünden diğer ilçeler göre çok büyük yatırımlar yapmakta ve yapmaya da devam etmekte antreman sahaları müsabakaların oynanacağı toplam 12 futbol sahası yine bunların yanında Halkalı Etap sahasının hemen yanı başında  üç  tane daha Futbol sahası yapılacak . Belediyemiz kulüplerimizin ulaşım, malzeme, yeni spor tesisleri yaparak ilçemizdeki tüm spor kulüplerin idman yapmasını sağlamıştır.

Bu tesislerde yeni yetenekler yeni yıldızlar ve başarılar elde edilecek inanıyorum ki İstanbul Sinopspor'da çok daha iyi başarılar ele de ederek bizi ve siz gurur’la temsil edecek" dedi. 


HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...