Pazartesi, Mart 26, 2012

Feriköy ve İstanbulspor Kulübü yenişemedi...

FERİKÖYSPOR: 0 İSTANBULSPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta küme düşmesi kesinleşen Feriköyspor ile İstanbulspor Kulübü, karşı karşıya geldi. Mücadelenin 90 dakikası golsüz sona erdi.

Feriköyspor’lu futbolcular belki de hayatlarının en zor maçlarından birine çıkıyorlardı. Bir hafta önce küme düşmeleri kesinleşmişti. Ayakta durmak bile zordu. Sahaya çıktıklarında ama onlar ayakta durmak zorundaydılar. Müsabaka sonuna kadar mücadele ettiler. Çok gol kaçırdılar. Giydikleri formanın ağırlığını çünkü o ağırlık giydikleri forma olarak üzerlerinde idi. Üzüntüleri, kahroluşları her hareketlerinden okunuyordu.

Sezonun sondan bir önceki maçlarıydı. Müsabaka bittiğinde her iki tarafın sporcuları, teknik yöneticileri birbirlerini kutluyorlardı centilmence. Kamuran Gazi ise son derece üzgündü. Kaptan Ahmet'te öyle bir hafta önce maç bittikten sonra kırmızı kart görmüştü. Maç üzgün ve düşmüş bir takım görüntüsü ile başladığında Feriköy kendini çabuk toparladı. İstanbulspor’lu gençler ile takviyeli idi. Sol bek Fatih Can, Erdem, Birkan kaleci Cemil göze batanlar arasında yer aldı. Feriköy’den Emre Şahin çok çalıştı. Bir galibiyet istediler olmadı. Hakem triosu iyi bir yönetim gösterdi. Bitiş düdüğü çaldığında Feriköy için yapacak bir şey yoktu. Artık sezon geride kalmıştı. Bölgesel Amatör Ligi bitmiş, gelecek sezon Süper Amatör Ligde mücadele edeceklerdi…


STAT:Feriköy
HAKEMLER:İdris Bülent Soysal, Oğuz Ardahan, Fatih Soyaydın, Hamdullah Gökmen
FERİKÖY:Oğuz, İshak, Sabih, Alp, Can Aksu, Uğur(Dk.46 Kadir), Ferhat(Dk.75 Emre Sinan), Burak, Volkan, Emre Şahin, Burak, Volkan, Arınç
İSTANBUL SPOR KULÜBÜ: Cemil, Hüseyin (Dk.70 Özgür), Fatih, Can, Erdem, Kaya, Birkan, Semih (Dk.80 Barış), Hakan, Sefa, Gökmen, Onur(Dk.60 Fazlı)


HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Eserinizle övünün artık sayın yönetim...istediğiniz oldu tebrikler...

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...