Pazartesi, Mart 26, 2012

Dağ gibi bir galibiyet

EMİRDAĞSPOR: 1 SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig’in 7. grubunda şampiyonluk iddiasıyla ter döken Sarayönü Belediyespor, Emirdağspor karşısında aldığı 1-0’lık yenilgi ile hedefinden uzaklaştı. Grupta ilk iki içerisinde yer alarak play-off’a gitmek isteyen Konya temsilcisi, bir önceki hafta aldığı Manavgat galibiyetiyle üçüncü sıradan ikinci sıraya yükselerek önemli bir avantaj yakalamıştı.
Bu hafta aldığı mağlubiyet ile yerinden olan Sarayönü Belediyespor, bir puan farkla yine üçüncülüğe geriledi. Lig’in bitimine bir hafta kala ağır bir yara alan yeşil siyahlılar, Emirdağ’ın son hafta yaşayacağı sürpriz bir puan kaybıyla gidişatı lehine çevirmek istiyor.






Sarayönü Belediyespor’u 1-0’lık mağlubiyetle hedefinden uzaklaştıran karşılaşmada ev sahibi ekip karşılaşmaya istekli başladı.Sarayönü Belediyespor'un beraberliğe razı anlayışı ise sahaya vasat bir futbol olarak yansıdı. İlk yarının son bölümlerinde baskıyı arttıran Emirdağ’ın atakları peş peşe gelişirken, mağlubiyeti getiren gol yine bir hata sonucu geldi.


Emirdağ’ın gerçekleştirdiği bir duran top organizasyonunda defanstan dönen topu Nevzat içeriye ortaladı. Ortayı kafayla arka direğe indiren Erkut, defansın adam paylaşımda yaptığı hata sonucu topu bomboş kalan Önder ile buluşturdu. Bir anda kaleciye karşı karşıya kalan Önder’in Dk.45+2’de iğne deliğinden geçirdiği şutla Emirdağ ilk devreyi önde tamamladı. İkinci yarıya daha istekli başlayan ve risk alan yeşil siyahlılar hücumda çoğalmakta zorlanınca skor değişmedi.

KAYNAK:www.saraymedya.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...