Pazartesi, Mart 26, 2012

Bergama'da şampiyonluk şöleni

BERGAMA BELEDİYESPOR: 4 UŞAK BELEDİYESPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta, Bergama Belediyespor gelin gibi süslenen 14 Eylül Stadı'nda ağırladığı Uşak Belediyespor'u dört golle uğurlayıp, stadı tıklım tıklım dolduran yaklaşık 4.000 taraftarıyla grup şampiyonluğunu kutladı. On yıldır  3.Lige hasret kalan Kırmızı Lacivertli taraftarların maç öncesi Grup Bergama Rüzgarı'nın verdiği konser sırasında ve maç sonrası yaşadığı Şampiyonluk coşkusu bu hasretin sona ereceğinin göstergesi oldu.

Maça çok hızlı başlayan Bergama henüz 2. dakikada golü bulup rahatladı. Kornerden gelen topla sol çaprazda buluşan Hakan düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı : 1 - 0 37.dakikada defansın arkasına sarkan Hakan topu önce kaleci Batuhan'ın üzerinden aşırttı, sonrasında tamamladı, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti : 2 - 0 55.dakikada Can soldan ortaladı, Bekir vuruşu ağlara gitti : 3 - 0 65.dakikada Bekir uzun pasında topla buluşan Hasan rakibini geçip ortaladı, Hakan'ın uçarak vurduğu mükemmel kafa şutunu Batuhan aynı güzellikte çıkardı.


71.dakikada Bergama'nın kazandığı köşe atışı sırasında oyuna giren Kemal ceza alanına koştu, Caner'den seken topu ağlara göndererek topla ilk temasında golü buldu : 4 - 0 72'de Can'ın sol ayağıyla attığı güzel şutu Batuhan köşeden çıkardı.

Mehmet Gönenç:3.Lige Yükseleceğiz
Maç sonunda sahaya inip futbolcularla birlikte Şampiyonluk şarkıları söyleyen Bergama Belediye ve Bergama Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Gönenç taraftarlara teşekkür ederek ''Öncelikle bu şampiyonluğa büyük emek veren Futbolcularımıza, Teknik ekibimize, Yönetimimize ve  büyük Bergama Spor'un büyük Taraftarına bu Şampiyonluk kutlu olsun, helal olsun size bu şampiyonluk, şimdi önümüzde bir tek Çiğli Spor maçı kaldı. Çiğli Spor'u da yenip çok hak ettiğimiz 3.Lige yükseleceğiz. Tüm taraftarlarımızdan bir isteğim var, herkes yanına en az bir kişiyi alarak Çiğli maçına gelip Takımımıza destek olsun, Bergama'ya Şampiyon olarak döneceğiz ve tüm Bergama'yı sokağa dökeceğiz'' dedi.


STAT : BERGAMA 14 EYLÜL
HAKEMLER : Gökhan Esen - Gökçen Seven - Mustafa Kubilay
BERGAMA BELEDİYESPOR : Mustafa*** - Fatih*** - Ali İhsan*** - Cüneyt
Abdi***( 71 Kemal***) - Cüneyt Acar*** - Caner*** - Can*** - Hakan****
(72 M.Emin***) - Bekir*** - Fettah*** ( 59 Şahsüver***) - Hasan***
UŞAK BELEDİYESPOR :
Batuhan*** - Serdar** - Ümit** - Yakup** -
Burak** İrfan** - Çağrı** ( 85 Yasin*) - Uğur* ( 55 Emre* ) Recep
Göktaş*** - Metin** (88 Oğuzhan?) - Recep Çelik*
GOLLER :
Dk 2 - 37 Hakan, 55 Bekir, 71 Kemal
SARI KARTLAR :
Cüneyt Abdi, Cüneyt Acar ( Bergama), Ümit, Recep
Göktaş, Recep Çelik ( Uşak)



HABER-FOTOĞRAF:EROL ALTUĞ

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Helal olsun gerçekten amatör kümede şampiyonluk maçı da olsa tribünleri böylesine doldurmak 4-5 bin seyirciye oynamak büyük iştir . İnşallah çıkar Bergama Bld.Spor 3.lige . Böyle bi kitleyle hak ediyorlar . Boş tribünlere oynayan takımlar çıkacağına Bermaga çıksın daha iyi

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.