Cuma, Mart 02, 2012

Ayhan Çakır:Taraftarımıza daha çok ihtiyacımız var

Uşak Belediyespor Teknik Direktörü Ayhan Çakır, gençlerle yola devam ediyoruz. Üçüncü maçımızı ligin  güçlü ekibi  Çine Mardanspor’u konuk edeceğiz, ikinci yarıda yaptıkları transferlerle güçlendiler , lider Muğlaspor’u devirdiler, rakibimizin gücünü biliyoruz.
Ama çekinmiyoruz, sahada mücadelede edecek genç arkadaşlara güvenimiz sonsuz. Takım olarak kaybedecek bir şeyimiz yok , kazanılacak gençlerimiz  var. Mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız.


Bu önemli maçta Aşigolara daha çok ihtiyacımız var centilmenlik içinde bizi son ana kadar  desteklesinler. Bu gençlere destek verme zamanı  bizi yarı yolda koymadılar. Uşak için oynayacaklar. Seyircilere ücretsiz olacak bu maçta tüm  Uşak’ı  pazar günü maça bekliyoruz dedi.

Kalemiz gole kapalı
Bu hafta kendi sahasında ligin ikinci yarısı yaptığı transferlerle ve geçen hafta lider Muğlaspor'u 2-0 yenen Çine Mardan spor ile karışılacak  olan Uşak Belediyespor kalecileri son  antrenmanda antrenör Ayhan Başakçı nezaretinde yaptıkları  çalışmalarda bu hafta için ümit verdiler.

Kaleciler Doğukan,Batuhan ve Gökhan  kaleye hangimiz korursa fark etmez Çine Madranspor bu hafta eli boş dönecektir dedi. Antrenör Ayhan  Başakçı, üç kalecimizde genç kaleciler çalışmalarından memnunum. Ligin son beş maçında kalemizde sorun olmayacak. Ligi en iyi yerde tamamlayacağız dedi.


HABER-FOTOĞRAF: NURULLAH VAROL

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...