Cumartesi, Mart 31, 2012

Ayazağaspor'un gençlerinden net galibiyet

AYAZAĞASPOR: 2 MECİDİYEKÖY TAYFUNSPOR: 0 (U14)
İstanbul U14 Ligi 22.Grupta şampiyonluğu geçen hafta garantileyen Ayazağaspor bugün Ayazağa Atatürk Statı’nda  Mecidiyeköyspor ile karşılaştı ve sahadan 2-0’lık galibiyetle liderliğini sürdürdü.

Ayazağa Atatürk Statı’ndaki maç öncesi gençlerle bir fotoğraf çektiren Kulüp Başkanı İbrahim Keskin, oyuncularını gözlerinden öperek başarılarının devamının gelmesini dileyerek, teşekkürlerini iletti.



Şampiyonluğun garanti olmasıyla birlikte Ayazağspor 1999 doğumlu futbolcuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla sahne aldı. 37.dakikada Mecidiyeköy Tayfunspor’da aut atışını Sefkan kısa düşürünce İsmail topu kazandı ve şutunu attı takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı. İkinci yarıda ise 60.dakikada oyuna sonradan dahil olan Doğan’ın nefis ortasını Şükrü kafayla ağlarla buluşturdu.





Her iki takımın futbolcuları seromonide birbirlerine başarı dileklerini ilettikten sonra rakip takımlarının kulübelerine de giderek onlara da başarı dileklerini ilettiler.


Ayazağaspor bu galibiyetle puanını 31’e çıkarttı ve namaglup yoluna devam etti. Mecidiyeköy Tayfunspor ise 9 puanda kaldı.



STAT:Ayazağa Atatürk
HAKEM:Burcu Ataş
AYAZAĞASPOR:Batuhan, Fatih(Dk.51 Doğan), Rıdvan, Tufan, İlkay(Dk.40 Şükrü), Oğuzhan Ekinci, İsmail, Oğuzhan Yılmaz(Dk.40 Ahmet, Fikret(Dk.40 Ahmet), Oğuzhan Çakmak, Özgür(Dk.49 Erkut)
MECİDİYEKÖY TAYFUNSPOR:Ulaşcan, Can, Doğan, Azat, Mert, Ömer, Barış, Harun, Muhammet(Dk.63 Mustafa), Sefkan(Dk.67Murat), Ahmet
GOLLER:Dk.37 İsmail, Dk.60 Şükrü
SARI KARTLAR:Dk.31 Mert, Dk.57 Muhammet, Dk.61 Sefkan, Dk.62 Ömer (Mecidiyeköy Tayfunspor)






HABER-FOTOĞRAF:ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...