Cumartesi, Mart 31, 2012

Ayazağaspor kendi evinde intihar etti

AYAZAĞASPOR: 0 ESENLER ÖZYAVUZSELİMSPOR: 0 (U19)
İstanbul U19 Ligi 6.Grupta hafta içi Arnavutköy Belediyespor’u deplasmanda 2-0’lık skorla geçen Ayazağaspor evinde şampiyonluk yolunda hiçbir iddiası bulunmayan Esenler Özyavuzselimspor’la berabere kalınca adeta intihar etti.

Karşılaşmanın 90 dakikası boyunca bütün oyunu rakip alana yıkan ev sahibi Ayazağaspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Konuk takım Özyavuzselimspor ise rakip alanda bir tek pozisyona dahi giremeyerek maçı tamamladı. Savunmadaki disiplini bir an olsun bozmayan konuk ekip 2.sırada bulunan Ayazağaspor’a büyük bir darbe vurdu ve bugün oynanan CFS Bağcılarspor -Avcılar Belediyespor maçında lider CFS Bağcılarspor sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılınca puanını 39’a çıkarttı. Ayazağaspor ise bu beraberlikle 33 olan puanı 34’e çıkarak şampiyonluk umutlarını azalttı.



STAT:Ayazağa Atatürk
HAKEMLER:Ali Yılmaz, Mert Kor, Alperen Koçsoy
AYAZAĞASPOR:Seyitcan, İbrahim, Ebrar, Ersin, Dolunay, Göktuğ, Faruk(Dk.46 Cebrail), Emre(Dk.46 Hakan), Uğur, Emirhan(Dk.67 Muhammed), Tolunay
ESENLER ÖZYAVUZSELİMSPOR:Özcan, Kerim, İbrahim, Emre, Güney, Muzaffer, Orhan, Muhammet(Dk.50 Faruk), Fatih, Muhammet Çetin, Emrah
SARI KARTLAR:Dk.74 Göktuğ, Dk.85 Dolunay
KIRMIZI KART:Dk.90 Dolunay




HABER-FOTOĞRAF:ERHAN HARPUT

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bütün sezonun emekleri 3 tane kendini bilmez yüzünden heba oldu. Bu kadar kötü bir maç yönetilir mi arkadaş? Ofsayt ile alakası olmayan pozisyona ofsayt veren, en az 3 metre ceza sahası dışında gole giden topu elle kesen kaleciye bırakın kırmızı vermeyi düdük bile çalmayan, oyun içinde aynı pozisyonlarda rakibe faul veren Ayazağaya vermeyen hakemler acaba vicdanları rahat mıdır ? Bu kadar kötü bir maç yöneten hakemler giderler haftaya bir başka takımın canını yakarlar. Bu hakemleri bundna sonra dikkatle takip edeceğim. Yürümeye hali olmayan o yan hakem bayrak kaldırmayı bilmiyor ama yan hakemlik yapıyor. Bu kadar basit mi bir takımın emeğini harcamak. Yazıktır, günahtır arkadaşlar.

Adsız dedi ki...

Geçen hafta cfsden 7 tane gol yiyen özyavuzselim bizim karşımızda son dakikaya kadar golyememek için direndi. hadi dirensinler sorun yok sonuçta oynnayacaklr fakat bir faul olyor 2 dakıkada zor kullanıyorlar hakemde onlara bir şey demiyor. o kalecinin ceza sahası dışındaki elle top tutmasını devam ettiren ve uğurun pozisyonuna ofsayt kararı veren hakemlere resmen maçı katletti. dua etsinler ki asım hoca gibi bir hocaya denk geldiler. asım hoca engel olmasaydı hakemlere saldırı diye bir haber daha ek lenirdi siteye.

Adsız dedi ki...

bırakın bu işleri hiç bir iddaası olmayan orta seviyedeki bir takımı 3 hakem yüzünden mi yenemediniz? boşversenize

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...