Cuma, Mart 30, 2012

Alibeyköyspor’da direksiyona Burak Kırıkçı geçti

Süper Amatör Lig Klasman Grubu ekiplerinden Alibeyköyspor’un transfer döneminin son gününde Galata’dan transfer ettiği eski futbolcusu Burak Kırıkçı ile Bölgesel Amatör Lig için yoluna tam gaz ilerliyor.


İlk maçına grup maçlarının sonuncusu olan Fenerköy karşısında son 15 dakikada oyuna giren ve harika bir golle takımının Klasman Gurubuna kalmasında yardımcı olan Burak Kırıkçı, Klasman Gurubunda da deyim yerindeyse adeta sazı eline aldı. Takımın orta saha oyuncularından Olcay Doğu’nun sakatlanması, Mustafa Bayat’ın da Teknik Direktörlük Eğitimi amacıyla takımdan ayrı kaldığı maçlarda takımda oyun kuruculuk ve liderlik görevini yapan Burak Kırıkçı, Klasman Grubunda oynadıkları maçlarda 9 maçta 3 gol ve 3 asist ile büyük katkı sağladı.

Takım içerisinde oldukça sevilen ve saylan bir futbolcu olan Burak Kırıkçı, kendisinin yeniden Alibeyköyspor’a gelerek çok doğru bir karar verdiğini her geçen gün daha iyi anladığını belirterek, “yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar olarak büyük bir coşku ile Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için kenetlendik, dün oynadığımız Vefa maçında 10 kişi kalmamıza rağmen bir gol daha bularak maçı 2-1 kazanmasını bildik, şimdi önümüzde önemli bir Çatalcaspor maçı var.


Maç Pazar günü oynanacağı için taraftarlarımızda bizi coşku ile destekleyeceğini biliyorum. Taraftarlarımızdan isteğim, maçın başından sonuna kadar sadece bizim lehimize tezahüratta bulunmalarıdır” dedi. Burak Kırıkçı sözlerinin sonunda tüm takımlara başarı ve tüm sporculara sağlıklı bir sezon geçirmelerini diledi.


HABER-FOTOĞRAF: SELİM DEMİRER

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Burak kardeşimizi geldiği günden beri beğeniyle izliyoruz gerek saha içindeki tutumu yardımlaşması gerekse seyirciye saygısı gözlerimizden kaçmıyor;kendisine sağlık ve başarı dolu spor hayatı diliyorum.

Serdar esti

Adsız dedi ki...

Bu sezon yaptığımız en isabetli transferlerden birisi. Olcay ve Mustafa'nın yokluğunda sazı eline aldı ama bence Olcay ve Mustafa takımda olsaydı da Burak bu performans ile ikisini de keserdi. Maşallahı var yürekten oynuyor.

Alibeyköy Çırçır'dan tüm amatör camiasına sevgiler , saygılar.

Adsız dedi ki...

ancak sal da oynar ..

Adsız dedi ki...

(ancak sal da oynar) diyen arkadaş!
burak'ı çekemeyen bi şahsiyet sanırım , yada toptan topçudan anlamayan ;)
burak en önemlisi adam gibi adamdır ayriyetten de çok iyi futbolcudur... boşuna tartışmaya gerek yok ...
saygılar...

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...