Pazar, Şubat 26, 2012

Zeytinburnuspor, Kömürspor'u elinden kaçırdı

ZEYTİNBURNUSPOR: 2 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: 2
Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’ta iki farklı hedefi olan ancak ikisi de sıkıntılı günler geçiren Zeytinburnuspor ve Zonguldak Kömürspor’un mücadelesi 2-2 sona erdi. Ev sahibi ekip bu skorla kümede kalma adına umutlarını güçlendirdi ancak sezon başında 3. Lig’e yükselme hesapları yapan konuk ekip yarışta havlu attı.


Maça iyi başlayan deplasman takımı Kömürspor 8. dakikada Fatih Deniz ile öne geçti Toparlanan Zeytinburnuspor önce 28’de Serbay ile beraberliği yakaladı, dört dakika sonra Hakkı’yla öne geçti. Zonguldak Kömürspor Volkan Bozkurt ile 43. dakikada bulduğu beraberlik golü dışında hiç etkili olamadı.

İkinci yarıda konuk ekipten Fatih ikinci sarı kartını görüp takımını 10 kişi bırakınca oyun tamamen Zeytinburnuspor’un kontrolüne geçti. Lacivert-Beyazlılar birçok gol pozisyonuna girse de bunları değerlendiremedi. Mücadele de 2-2 sona erdi.

Maça ilgi oldukça fazlaydı. Zeytinburnuspor taraftarları kapalı tribünün tamamına yakınını doldurdu. İstanbul amatör camiasından birçok teknik adam ve yönetici de tribündeydi. Aynı grupta yer alan lider Sultangazispor’un başkanı Nevzat Yılmaz, teknik kadro ve futbolcuları da müsabakayı takip etti.

HABER-FOTOĞRAF: EROL ÖZBEK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ünal başkan oynayacağımız çok önemli maçlar var takım kümede kalsın seneye şanpiyonluğa oynasın ne olursun büyük savaşı takımın başına getir saygılar

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...