Salı, Şubat 28, 2012

Yahya Kemal’de yüzler gülüyor

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grupta sezona istediği gibi başlamayan ancak 10. haftada takımı tecrübeli Teknik Direktör Suat Ak’a teslim eden ve son maçta Okmeydanı Fetih ile 2-2 berabere kalarak, Erokspor’u üçlü averaj ile geçerek ligde kalan Yahya Kemal İdman Yurdu'nda güzler gülüyor. Yerel Futbol Sitesine bir demeç veren Kulüp 2. Başkanı Yaşar Fındık, “bu seneden ders çıkarttıklarını ve gelecek sezon şampiyonluğa oynayacaklarını” ifade etti.


İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grupta sezon hazırlıklarına Koray Yıldız ile başlayan ancak genç Teknik Adam ile lig başlamadan yollarını ayırmak durumunda kalan ve Kulübün öz evladı Kadir Uzun (eski 2. Başkan Mazhar Uzun'un oğlu) ile ligde 2 hafta mücadele verdikten sonra, Nihat Ulaşoğlu ile yola devam eden ancak Ulaşoğlu ile de istediği sonuçları bir türlü alamayınca, eski Profesyonel futbolcu; 3.Lig’de Nişantaşıspor ve Anadolu Üsküdar 1908'de antrenörlük yapmış olan ve Kartalspor ve Eyüpspor'un alt yapısındaki sistemli ve geleceğe yönelik çalışmalarıyla spor kamuoyunun takdirini kazanmış olan 47 yaşında Suat Ak ile anlaşan ve Suat Hocanın göreve gelmesinden sonra adeta kimlik değiştiren Yahya Kemal İdman Yurdu'nda, Yönetim Kurulu geleceğe daha da güvenle bakıyor.

‘Gelecekten umutluyuz’
Yerel Futbol Sitesine bir demeç veren Yahya Kemal İdman Yurdu 2. Başkanı Yaşar Fındık, Suat Hocamız ile tanıştığımız için çok mutluyuz, hem Kulübümüze çok değerli bir Teknik Direktör kazandırdık hem de örnek kişiliği ile tüm camiamızın sevgi ve saygısını kazanmış, hakkaniyetli ve dirayetli bir insanı kazanmış olduk. Hocamızı bize tanıştıran Beşiktaş Spor Kulübü U18 takımı Antrenörü Haluk Duranoğlu Hocamıza da teşekkür ediyoruz. Suat Ak Hocamız şimdi U19 takımımızda da Hocalık yapıyor. Biz kendisinden fazlasıyla memnunuz, inanıyoruz ki Hocamız, bizlere kendisi gibi çalışkan ve üstün ahlak sahibi genç sporcular kazandıracaktır” dedi.


‘İlginç bir sezon oldu’
Sona eren sezonda takım olarak zor bir süreçten geçtiklerini dile getiren Yaşar Fındık açıklamasının devamında, “Bu sene ilginç bir sezon oldu. Futbol çok ilginç bir oyun. Bazı maçlarda hiç ummadığımız sonuçlar aldık. Ancak biz son ana kadar asla ümitsizliğe düşmedik. Sürekli olarak, ‘biz bu ligde kalacağız’ dedik. Okmeydanı maçında yüreğimiz ağzımıza geldi. Ancak bu seneden çok büyük tecrübeler kazandık. Şimdi 'yarınlar bizim' diyoruz. Biz Yahya Kemal İdman Yurdu yönetimi olarak takımımızın geleceği için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Takımımızın başarısı için geleceğe umutla bakıyoruz. Çok iyi bir yönetimimiz var, hepimiz el birliği ile bu güzel camiayı daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.



HABER: BURAK KURTULUŞ
FOTOĞRAFLAR: OGÜN KOCA VE ERHAN HARPUT


7 yorum:

Ogün KOCA dedi ki...

Gülen yüzünüz solmasın Suat hocam ve Yahya Kemal İ.Y. yöneticileri...

Ogün KOCA

Adsız dedi ki...

önce sahanıza gelen rakip takımı karşılamayı öğrenseniz daha iyi olur. Tehdit etmek ile bi yere varamazsınız... futbolda başarılı olmadan önce misafir takımlara hoşgeldiniz demeyi öğrenin yenilince de teşekkür etmeyi bilin ondan sonra takım yönetin

Adsız dedi ki...

Suat hocamıza bundan sonraki sezonlarda şampiyonluklar yakışır yolun açık olsun hocam

sait

Yaşar FINDIK dedi ki...

Sevğili dostum 1988-2012 yılları arasında dönem dönem yöneticilik yaptım.Sporun spor gibi ahlaklı adil eşit şartlarda yapılmasını hak edenin kazanmasını isteyenlerdenim.Çok hane sahibi ve misafir gördüm,misafir edebiyle adaba uyğun hareket ettiden sonra başımızın üstünde yeri var.Biz YAHYA KEMAL İ.Y. SPOR KULÜBÜ olararak sahada iyi futbol oynayan takımı alkışlamayı bilen yöneticilere,saha içinde ihtiyacı olduğu halde centilmenlik dışına çıkan futbolcusunu43.dakikada oyun dışına alabilen disiplinli kişlikli hocaya sahibiz.Zamanla YAHYA KEMAL anlaşılıp örnek alınacaktır.Saygılarımla Yaşar FINDIK NOT: Maç sidileri var isteyen izleyebilir.

Yaşar FINDIK dedi ki...

Dostum yöneticiler hocayı hocada futbolcuyu bulur bu işler böyle yürür bütün hocalarımıza dua ediyoruz sen yorulma 30 adet lisans çıktı nihat hocamız alt yapıda görevini sürdüryor sahamız bitince YAHYA KEMAL futbolcu fabrikası olacak en ahlaklısından.

Adsız dedi ki...

beşiktaş spor kulübünde alt yapısında antrenörlük yapan haluk hocanın y.kemal yöneticileriyle ne işi olabilir merak ediyordum ama artık etmiyorum boşuna görevden alınmamış

Adsız dedi ki...

y kemal genc takımına suat hoca baktı da ne oldu

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...