Çarşamba, Şubat 29, 2012

TFF Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı

27 Şubat 2012 tarihinde yapılan TFF Genel Kurul'unda seçildikten sonra ilk toplantısını bugün İstanbul'da yapan TFF Yönetim Kurulu, görev dağılımını yaptı. TFF 1. Başkanvekilliğine Ufuk Özerten, 2. Başkanvekilliğine Servet Yardımcı getirildi. Ayrıca TFF İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu görev dağılımında İstanbul Futbol İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Milli Takımlar Komitesi’nde görevlendirilirken, İstanbul Amatör Kulüpler Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez ise Amatörlerden Sorumlu Üye olarak atandı.  TFF, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun görevine de son verdi.


MHK Başkanlığı'na sürpriz isim

TFF Yönetim Kurulu sürpriz bir kararla Merkez Hakem Kurulunu değiştirdi. İlk gelen bilgilere göre, Beşiktaş tarihinin unutulmaz futbolcularından biri olan Feriköy’lü Zekeriya Alp yeni MHK Başkanı oldu. Zekeriya Alp’in Yardımcılığına ise, bir önceki MHK’de görevden alınan Yüksel Okçuoğlu yapacak.




Kaynak: http://www.tff.org.tr/   

4 yorum:

Adsız dedi ki...

hayırlı işler şimdiden bjk liler dolsun bakalım şimdiden hayırlısı

Adsız dedi ki...

bkjasyon

Adsız dedi ki...

SIRA GELDİ AHMET ERDOGANA

Adsız dedi ki...

Yer Kadir Has Üniversitesi
Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Kadir Has'ta
Beşiktaş kongre üyesi Yemen Ekşioğlu konuşma yapıyor.
Ekşioğlu öğrencilere yaptığı konuşmada, "Türkiye'de spor yöneticiliği yok. Paralı futbol yöneticiliği var. Bu da Türk sporuna büyük zarar veriyor." sözlerini sarfediyor.
Aslında Ekşioğlu kendi uzmanlık alanı olmamasına rağmen "Türkiyede'ki yönetici zihniyeti" adı altında öğrencilere ve spor hukuku üzerine staj yapan avukatlara bir seminer veriyor.
Yaklaşık 2 saat süren seminerde ülkemizdeki amatör branşların durumunu anlatan Ekşioğlu, bunun yanısıra son günlerde ülke gündemine oturan 'şike' konusuna da değiniyor.
Ekşioğlu "Türkiye'de spor yöneticiliği yok, paralı futbol yöneticiliği var. Eğitimli, bilinçli bir kitle olsaydık, Türkiye'de şu an yaşanan kaos olmazdı. Yöneticiler antrenörden sadece şampiyonluk istiyor, kulüpleri borç batağına da bu zihniyetleri götürüyor." diyor.
Öğrenciler istekli istekli soruyorlar. Özellikle de Beşiktaşlı öğrenciler Siyah-Beyazlı kulübün durumunu soruyorlar. Yemen Ekşioğlu'nun yüzü sinirden kıpkırmızı oluyor ve öğrencilere şöyle sesleniyor; "Yıldırım Demirören Beşiktaş için büyük hayal kırıklığıdır. Beşiktaş'ı kendine borçlandırdı. 109 yıllık camiayı perişan hale getirdi. Beşiktaş'ı bıraktığı gün 10 kurban keseceğim" diyor ve alkışlarla ve Beşiktaş tezahuratlarıyla Kakdir Has Üniversitesi'den ayrılıyor.

Tarih: 27 Şubat 2012

Beşiktaş başkanlığından bir gün önce ayrılan Yıldırım Demirören ezici oy çoğunluğuyla Türkiye Futbol Federasyonu başkanı oluyor.
Demirören yönetim kurulu listesini açıklıyor. Listede Yemen Ekşioğlu ismi var. Demirören'in listesini okuyan Beşiktaşlılar şokta, Kadir Has Üniversitesi'nin öğrencileri şokta. Biz de şoktayız. Acaba bir yanlışlık mı var, isim benzerliği mi var diye içimizden geçiriyoruz.
Yok hayır bu aynı Yemen Ekşioğlu...
Üniversitiler kendi üniversitelerine "Bize uzman diye diye getirdiğiniz kişiye bak!" diye tepkililer...
Beşiktaş kongre üyeleri ise olaya pek şaşırmadıkları söylerken, "Yemen 10 kurban keseceğini söylüyordu. Herhalde ilk kurban kendisi" diye takılıveriyorlar.

Bahis çetesinde ismi geçmişti
İşte Türk Futbolu'ndan küçücük bir ayrıntı. Ekşioğlu'nun ismi bundan yaklaşık 10 yıl önce şike skandalına karışmıştı. Gazeteci Tuncay Özkan, Milliyet Gazetesi'ndeki köşesinde Ali Fevzi Bir önderliğinde Yemen Ekşioğlu'nun aralarında bulunduğu kişilerin şike yaptığını belgelemişti. Yemen Ekşioğlu'nun hakem ve futbolcularla nasıl sıkı fıkı olduğunu yazmıştı. Ekşioğlu Tuncay Özkan'ı mahkemeye vermişti ama mahkeme Özkan'ı haklı bulmuştu. Çünkü hepsi belgeliydi. Ve bugün Eşkioğlu türk Futbolu'nu yönetenler arasında.... Hem de uğuruna gitmesi için 10 kurban keseceğini söylediği Demirören'le birlikte...
Ne diyelim böyle başa böyle traş!

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...