Pazartesi, Şubat 27, 2012

Sultangazi Esentepespor, sezonu gece ile açtı

İstanbul 2. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Sultangazi Esentepespor, sezon açılışını muhteşem bir geceyle gerçekleştirdi. Başkan Üzeyir Polat ve Yönetim Kurulunun tam kadro katıldığı gecede, sahne alan sanatçılar şarkılarıyla geceye renk kattı.


Sultangazi Nota Düğün Sarayında gerçekleşen Sultangazi Esentepespor sezon açılış gecesi Başkan Üzeyir Polat'ın geceye katılan konuklara yaptığı açılış sunum konuşması ile başladı. AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'in yanı sıra Sultangazi Siyasi Parti İlçe Başkanları, işadamları Zara Ekinlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Davut Akçay Zara Ekinli, Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Poyraz ve Sultangazi'liler yoğun ilgi gösterdi.

Gecede sahne alan sanatçılar şarkılarıyla salonu coşturdu. Sultangazi Esentepespor Kulübüne katkılarını sunan işadamlarını, yönetim kurulu tek tek sahneye alarak plaket takdim etti. Gecede Kulübe katkı için 2 adet forma açık arttırma ile salonda 2 bin TL'ye satıldı. Gece şarkı ve türküler eşliğinde çekilen halaylar ile son buldu.


HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...