Salı, Şubat 28, 2012

Silivri Kadıköy doludizgin

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Kadıköyspor lig antrenmanlarının tümünü Silivri Ortaköy Stadı’nda gerçekleştiriyor.

 


2011-2012 Futbol sezonuna hazırlanan Kadıköy’de Başkan İbrahim Ak Fair-Play’den asla öden vermeyeceklerini belirtti. Yapılan hazırlıklarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan başarılı Başkan Ak; “Her sezon olduğu gibi bu yeni başlayacak olan sezonumuzda da centilmenlik ön planda olacak. Yine kendi özvarlıklarımızla mücadele edeceğiz. Alt yapımızdan yetişen oyuncularımız yavaş, yavaş A takım kadrosunda yer buluyorlar. İlerleyen senelerin Kadıköyspor’unu oluşturmaya çalışıyoruz. Transfer yapmak için bütçemiz yok. Bununla birlikte grubumuzun alacağı şekille birlikte bizimde beklentilerimizi yönlendireceğiz. Yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


2 yorum:

Adsız dedi ki...

postla alakasız ama esenyurt belediye stadı'na nasıl gidebilirim?

not: eyüp'ten gideceğim. yarınki vefa-çatalca maçına. kaç saat sürer, onu da alabilirsem süper olur :)
iyi çalışmalar.

selim güneş

Burak Kurtuluş dedi ki...

Selim, ben sana nasıl gideceğini söyleyeyim: Mısır'ın önünden Aksaray Minibüsüne bineceksin. Edirnekapı Şehitlik'te ineceksin. Metrobüs'e bindikten sonra, Avcılar durağında ineceksin. Avcılar'dan sonra Esenyurt minibüslerine bineceksin. Sonra Esenyurt Devlet Hastanesine doğru 1 km yürüyeceksin. Esenyurt Hakan Şükür Stadı karşına çıkar. Gidiş yolu bu tarif ile 1,5 saat sürer, dönüş yolu da bu kadar sürse 3 saat, 2 saatte maç sürer oldu 5 saat, sana başarılar dilerim.

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.