Pazar, Şubat 26, 2012

Silivri, güzel futbolu 3 puanla 'Taç'landırdı

GARAJLAR TAÇSPOR: 1 SİLİVRİSPOR: 2
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta Silivrispor, kümede kalma mücadelesi veren Sakarya temsilcisi Garajlar Taçspor'u deplasmanda 2-1 yenerek ikinci sıraya yükseldi.




Zirve hesapları yapan güçlü rakibi karşısında 12. dakikada yenik duruma düşen Garajlar Taçspor, 19. dakikada Hakan Varnalı’nın penaltı golü ile eşitliği yakaladı. 1-1 eşitlikle girilen ikinci yarıda her iki takımda önemli pozisyonlar yakalarken 65. dakikada Fatih, Silivrispor’a 3 puanı getirdi.

  

Bu arada Tetteh’in uzatma dakikalarında ikinci sarı kart görmesi, Garajlar'ın 
hem 3 puanı, hem de çok önemli bir oyuncusunu kaybetmesine neden oldu. Bu sonuçla Sakarya ekibi düşme hattında kaldı.


Stat: Erenler
Hakemler: Mustafa Selçuk, Yaşar Bacaksız, Abdurrahman Koyuncuoğlu
Garajlar Taçspor: Behçet** Hakan Dönmez** Kadir** Enes*** Gökhan*** Tamer** Emrah*** Hakan Varnalı*** (Abdurrahman**) Ufuk** Tetteh(K.Kart) Şahan** (Recep**)
Antrenör: Erkan Sezgin
Silivrispor: Hamdi*** Fatih** Musa** Özgür** Okan** Yunus*** Nazif** (Vahit**) Metin** Ali Yavuz*** Aydın*** (Mehmet?) Volkan** (Ersel**)
Antrenör: A.Serhan Sezginer
Goller: Hakan Varnalı (19 pen) / Ali Yavuz (12), Fatih (65)
Kırmızı Kart: Tetteh (90+3) (Garajlar Taçspor)




HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU - www.spor54.net

11 yorum:

Adsız dedi ki...

silivri güzel futbolu diyo. silivri top mu oynadı siz nasıl izliyosunuz silivri 2 kere kontradan pozisyondan gol yakaladı. taç takımı ise oyuna hakimdi son vuruşlarda etkisizdi 6-7 çok net pozisyonu silivri kalecisinin başarısıyla değerlendiremedi..

Adsız dedi ki...

ewt aynen silivri sporumuz top oynamadı hala şu takıma oyun oynatamıyorlar ya yu be derim takım oyunu yok şansa gidiyoruz hoca bunları görmuyormu nasıl takım oynatıyor şansa kazanıyoruz bu takıma daha iyi oyun oynatması lazım hocanın.

Adsız dedi ki...

silivri top oynamıyor başarılı olamaz burdan şansa çıkarsa çok ballı derim arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez hedefe ulaşamaz adamlar balı çok yiyiyor heralde.

Adsız dedi ki...

AKLIM ALMIYO HEP SİLİVRİMİZ HEM BUGÜN KÖTÜ OYNADIK...
SİLİVRİMİZ YAZAN BİRİSİ BİDE BUGÜN MAÇA GERÇEKTEN GİTTİYSE ve BU TAKIMA SALLIYOSA ÇOK YAZIK BİZ TV DEN BAŞKA Bİ MAÇ İZLEDİK GALİBA
NE YAPARSANIZ YAPIN BU TAKIMA ENGEL OLAMAYACAKSINIZ ve BİZ BAŞARACAĞIZ SİZİN KUYRUK ACINIZ FARKLI AMA...

Adsız dedi ki...

Sacmalamayin arkadaslar ben garajlar taraftariyim silivri bugun cok guzel oynadi ve 3 puani hak etti.Kaliteli bir takim ali yavuz Sag bekteki adam 10ve 6 Numarali oyuncular ve kaptanlari guzel mac cikardilar

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ne güzeli neden bağsediyorsunuz silivri spor iyi topmu oynuyor rakip biraz dişli olsa silivri top oynayamaz burdan sansınla çıkabilir ama 3 lig hayel bu takıma iş yapmaz biraz sert yazıyorum ama gerçekler bunlar burdan bala çıkar ma 3 lig hayel unutmayın arkadaşlar.. saygılar.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar gerçek bunlar silivri top oynamıyor takım oyunu yok... başarılı olması zor bu gruptan çıksa bile sanşı yok bu takımın.

Adsız dedi ki...

bu takımı çekemediğinizi bu kadar belli etmeyin kardeşim takım iki hoca geldiğinden beri çok farklı herkes kazanmak için kendini topun önüne atıyor bunları görmüyor musunuz bu çocukların bu mücadelesini bu isteğini görmemek sadece art niyettir.

Adsız dedi ki...

bu saatten sonra güzel oyun falan kimse beklemesin önemli olan 3 puan almak gerisi sivrisinek saz....

Adsız dedi ki...

silivri spor ne zaman top oynadıki güzel fotbol oynamıyor arkadaşlar inşallah bu guruptan 2ci çıkarlar ama kesinlikle takım 3lig hayel bu takımla.

Adsız dedi ki...

kimsenin kuyrukla işi yok görüne köy klavuz istemez biraz dişli takım çıksın karşısına ozaman izleyin silivri sporu .

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.