Pazartesi, Şubat 27, 2012

Örnektepe uzatmalarda yakalandı

 
GÜNEY YILDIZI :3  ÖRNEKTEPESPOR :3
Kağıthane Belediyesi Nurtepe Stadında oynanan Sadabad Kupasının üçüncü maçında Pazar günü saat 16.30’da Güney Yıldızı ile Örnektespor karşılaştılar. Çok çekişmeli ve bir kadar da keyifli maçın uzatma dakikalarına 3-1 üstünlük ile giren Örnektespor, 2 dakikada filelerinde gördüğü 2 gol ile galibiyeti kaçırdı.


 
Sadabad Kupasının üçüncü maçında Pazar günü Güney Yıldızı ile Örnektespor karşılaştı. Güney Yıldızı, uzatma dakikalarını 3-1 yenik durumda girdiği maçta beraberliği Ömer’in 80+1 ve Bilal’in 80+3’de attığı goller ile yakaladı. Ev sahibi takımın diğer golü ise Ender’den geldi.



Örnektespor’un gollerini ise Gökhan, Cem ve Çağrı kaydettiler. İki takım da ilk hazırlık maçları olmasına rağmen oldukça başarılı bir performans sergilediler.


STAT: Kağıthane Belediyesi Nurtepe
HAKEMLER: Levent Karabudak, Gökhan Gülşen, Cem Özkır
GÜNEY YILDIZI: Furkan (Hüseyin), Turgut, Emre (Barış), Bilal (Umut), Sefa, Serhat (Ömer), Burç, Ender (Oğuzcan), İlhan, Volkan, Hakan (Mehmet)
ÖRNEKTEPESPOR: Engin (Tolga), İsmail (Sedat), Ömer (Akın), Gökay, Murat, Rıza (Murat), Ramazan, Oktay, Gökhan (Yalçın), Erdi (Çağrı), Cem (Semih)
GOLLER: Bilal, Ender, Ömer / Gökhan, Cem, Çağrı



HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.