Çarşamba, Şubat 29, 2012

‘Okyanus’u aştı, ilk galibiyetini aldı

ARNAVUTKÖYSPOR U19: 2  GÜNGÖREN OKYANUSSPOR: 1
İstanbul U19 Ligi, 9. Grup’ta ligin dibine demir atan Arnavutköyspor, Arnavutköy Hasan Doğan Stadı’nda karşılaştığı Güngören Okyanusspor’u 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.
Grupta oynadığı 7 karşılaşma sonunda 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak son sırada yer alan Arnavutköyspor, 8. haftada karşılaştığı Güngören Okyanusspor karşısında oynadığı güzel oyunla sahadan galip ayrılarak ilk 3 puanını almış oldu.

Hasan Doğan Stadı’ndaki maça hızlı başlayan Arnavutköypor 15. dakikada Serkan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren ataklarını sıklaştıran Arnavutköyspor 25. dakikada sahneye çıkan Yaşar’ın attığı gol ile 2-0 öne geçti. İlk devreyi 2-0’lık üstünlükle kapatan Arnavutköyspor, ikinci yarıda da üstünlüğü elinde tuttu.

59. dakikada rakip takımdan Kenan’ın attığı tek gol ise skoru tayin etti. Maçta başka gol olmayınca Arnavutköyspor sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.


Maç sonu bir değerlendirme yapan Arnavutköyspor U19 Teknik Direktörü Ali Burak Özgül, aldıkları ilk galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, bundan sonraki süreçte daha iyi sonuçlara imza atacaklarını ve seri galibiyetlerle üst sıraları zorlayacaklarını söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: TAYLAN ERGÜN 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.