Pazartesi, Şubat 27, 2012

Merterspor zirveyi korudu

MERTERSPOR: 1 REŞİTPAŞASPOR: 1 (U19)
İstanbul U19 Ligi 9. Grup’ta lider Merterspor ve takipçisi Reşitpaşaspor’u karşı karşıya getiren maç 1-1 sona erdi. Ev sahibi ekip böylece liderliğini ve yenilmezliğini sürdürdü.


Merterspor 20. dakikada Emin’in şık golü ile soyunma odasına önde girdi. 47’de Reşitpaşaspor’un kullandığı köşe vuruşunda topa son dokunan Onur skora denge getirdi.

İlerleyen bölümde Sarıyer temsilcisinden Eren topa elle müdahale ettiği için takımını 10 kişi bıraktı. Reşitpaşaspor için şanssızlıklar bununla da bitmedi. Sahanın çalışkan isimlerinden Ramazan, rakibiyle girdiği ikili mücadelede aldığı darbeyle yere düştü. Nefes almakta zorlanan Ramazan'a ilk müdahaleyi iki takımın teknik direktörleri yaparken, Güngören Stadı’ndaki sağlıkçı ve ambulans sıkıntısı bir kez daha kendini gösterdi. Genç futbolcunun durumu düzelirken mücadele 1-1 sona erdi.

Stat: Güngören
Hakemler: Arif Demirbağ,  Muharrem Meral,  Eren Polatcan
Merterspor: Cemre *** Taner *** Adil *** Şehmuz ** Samet ** Kaner ** Faruk ** (Sadık * ) Ekrem ** Emin **** Beşir ** (Mert * ) Bilal ** (Feridun *)
Reşitpaşaspor: İlker **** Servet *** Anıl ** Onur **** Eren * Oğuz ** (Volkan *)  Semih *** Bilal ** (Erdem *) Recep ** Ramazan ** (Emre *) Mehmet ***
Goller: Emin (20) / Onur (47)
Kırmızı Kart: Eren (Reşitpaşa)

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU
Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Necati Ateş'e yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kaptan Beşir mi Merter sporda...Hey gidi merter kimlere kaldın :)

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...