Pazartesi, Şubat 27, 2012

Kozluspor inandı ve kazandı

KOZLUSPOR: 3 DÜZCESPOR: 1 
Bölgesel Amatör Lig 13.grupta zirve mücadelesi veren Kozluspor, kendi sahasında şampiyonluk mücadelesi veren  ve puan cetvelinde ikinci sırada bulunan Düzcespor’un konuk etti. Rakibi karşısında 1-0 geriye düşmesine ve 10 kişi kalmasına rağmen maçı bırakmayan Kozluspor, ikinci 45 dakikada ortaya koyduğu müthiş oyunla sahadan  3-1 galip ayrıldı ve Play-Off yolunda büyük bir avantaj sağladı.

Trabzon Bölgesi hakemleri Ramazan Keleş, Akif Doğan, Murat Şener yönettiği karşılaşmaya iki takım taraftarları büyük ilgi gösterdi. Maça hızlı başlayan konuk Düzcespor ilk dakikalardan itibaren gol aramaya başladı. 24.dakikada gelişen Düzcespor atağından kaptan  Arda attığı mükemmel gol ile zorlu deplasmanda takımını 1-0 öne geçirdi. 26.dakikada Kozluspor’un kaptanı Barış Keserci çift sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışı kalınca yeşil-beyazlı ekip sahada 10 kişi kaldı. 45.dakikada Düzcespor’lu   Burak boş kaleye topu gönderemeyince takımını mutlak golden etti. 45 +3’de  Düzcespor kalecisi Tuğrul inanılmaz bir hata yapınca fırsatcılığını konuşturan Uğur Arda topu boş kaleye gönderdi ve Kozluspor 1-1’lik eşitliği sağladı.Maçın ilk 45 dakikası 1-1 sonuçlandı.




Karşılaşmasının ikinci yarısında oyunun kontrolünü ele geçiren ve mükemmel bir futbol sergileyen Kozluspor, geliştirdiği ataklarla galibiyet için yüklendi. Yeşil- Beyazlı ekip 48. dakikada sahanın yıldızı   Uğur Aydın’ın mütiş golü ile maçta   2-1 öne geçti.İlerleyen dakikalarda rakibine hiç pozisyon vermeyen Kozluspor 90+1’de Samet ile bir gol daha bulunca  zorlu karşılaşmayı 3-1 kazandı.
Güçlü rakibini 3-1 gibi  farklı bir skorla yenen Kozluspor’lu futbolcular maçtan sonra galibiyetlerini seyircileri ile birlikte paylaştılar. Kozluspor bu galibiyetten sonra puanını 31’e yükseltirken, Düzcespor 34 puanda kaldı.


Maçın önemli anları
Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk Düzcespor, ilk dakikalardan itibaren tehlikeli ataklar geliştirdi. Ancak  Kozluspor defansı  bu atakları savuşturdu.
24’de konuk ekipte kaptan Arda’nın ceza alanı dışından sert vuruşunda top filelerle buluşunca  Düzcespor öne geçti. 0-1
36’da Kozluspor takım kaptanı Barış rakibine yaptığı faulden dolayı ikinci sarı karttan oyundan ihraç oldu. Kozluspor yaklaşık 55 dakika 10 kişi oynadı.
44’de Samet’in uzaktan vurduğu sert vuruşunu son anda Düzcespor kalecisi kornere çeldi.
45+3’de gelişen Düzcespor atağından, Burak  yakın mesafeden topu boş kaleye gönderemeyince takımını mutlak golden etti.
Bu pozusyon aynı zamanda maçın kırılma anı oldu.


45+4.dakikada Düzcespor kalecisi Tuğrul inanılmaz bir hata yapınca Uğur Arda  topu kaleciden çalarak boş kaleye golünü attı ve  takımına eşitliği getirdi. 1-1
Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı.
İkinci 45 dakikada oyunun mutlak hakimi Kozluspor’du. Geliştirdiği  ataklarla rakibine adeta nefes aldırmadı.
48.dakikada Uğur Arda mükemmel bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi.

İlerleyen dakikalarda yakaladığı fırsatları  değerlendiremeyen Kozluspor’lu futbolcular,   90+1’de  rakip fileleri bir kez daha havalandırdılar. Bu dakikada  Uğur Arda’nın   ceza sahasına yaptığı ortada  Samet boş kaleye topu göndererek takımını 3-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kozluspor zorlu karşılaşmadan 3 altın değerinde puanla ayrıldılar. Karşılaşmadan sonra galibiyet sevincini taraftarları ile paylayan Kozluspor’lu futbolcular büyük çoşku yaşadılar. Belediye Başkanı Ali Bektaş’ta soyunma odasına inerek futbolcuların sevincine ortak oldu ve  aldıkları galibiyetten dolayı onları kutlardı.



SAHA: Kozlu
HAKEMLER: Ramazan Keleş  , Akif Doğan  , Murat Şener 
KOZLUSPOR: Seyhun  ***, Emir  ***, Salih  *** , Gökhan *** , Barış  **, Uğur Arda  ***  , Emre ** (Dk. 61 Aytaç **), Fuat **(Dk. 52 Engin **), Emrah  *** , Uğur Aydın  ***(Dk. 76 Yüksel **), Samet ***
DÜZCESPOR: Tuğrul * , Harun  *, Adem Alkurt   * , Serkan ** , Hakan **  , Osman Atay *(Dk. 68 Ersin Akkemik  *), Mehmet Kömürcü  **(Dk. 52 İbrahim *),  Behlül ** (Dk. 89 Ersin Civan *), Adem Gezici *, Arda  ***, Burak  **)
KIRMIZI KART: dk. 36 Barış (Kozluspor)
GOLLER: Dk. 24 Arda (Düzcespor), Dk. 45+4 Uğur Arda, Dk. 48 Uğur Aydın, Dk. 90+1 Samet (Kozluspor)

Haber-Fotoğraf: Ercan Aygün
http://www.demirmedya.net/

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...