Pazartesi, Şubat 27, 2012

Kemalpaşa fark attı

DENİZ FK: 0 KEMALPAŞA: 6
İzmir Süper Amatör lig A Grubunun 18. haftasında ligin son sırasındaki Deniz FK ile haftalardır liderlik koltuğunda bulunan Kemalpaşaspor Bostanlı Hasan Türker stadında karşı karşıya geldi.

Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Kemalpaşa spor sahadan 6–0 gibi farklı bir galibiyet ile ayrıldı. Kemalpaşa spor’un gollerini Burak, Ferdi, Ender, Fikret, Emre ve Serkan Güven  kaydetti.

Mücadelenin 11. dakikasında ceza alanı önünde topla buluşan Burak’ın kaleye gönderdiği şut Deniz FK fileleri ile buluştu.1-0 22. Dakikada sol kanattan Ceyhun’un ortasına arka direkte iyi yükselen Ferdi Kemalpaşaspor’un 2. golünü kaydetti.2-0 45. dakikada sol çaprazda topla buluşan Ender’in kalecinin üzerinden yaptığı aşırtma vuruş filelerle buluştu. 3-0

Karşılaşmanın ilk yarısı Kemalpaşa spor’un 3–0 üstünlüğü ile sona erdi. 78. dakikada Deniz FK ceza alanı içerisindeki karambolde topu önünde bulan Fikret’in sol ayağı ile yaptığı plase vuruş 4. gol olarak Deniz FK ağlarına gitti.4-0 85. dakikada defanstan ileri çıkan Emre  ceza alanı içerisinde topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Emre takımının 5. golünü kaydetti.5-0 89. dakikada Sarper’in sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Serkan Güven düzgün bir kafa vuruşu ile skoru belirleyen golü attı. 6-0

Kemalpaşa spor aldığı bu sonuç ile puanını 42’ye çıkararak liderliğini sürdürdü.


KAYNAK:www.kemalpasa.tv

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.