Pazartesi, Şubat 27, 2012

Hakemlerimize başarılar diliyoruz…

Üst klasman Hakemlerimizden Mete Kalkavan, Yardımcı Hakemler Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar ile birlikte, yarın, International Challenge Trophy turnuvasında İngiltere ile İtalya A2 Milli Takımları arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek.



İngiltere'deki Highbury Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 28 Şubat Salı akşamı TSİ 20.30'da başlayacak. Maçta Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak.

FİFA Hakemi olacaklar
Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar’tan oluşan trio daha önce de UEFA Yönetim Kurulu ve Hakem Komitesi’nin 2010-2011 sezonu ile başlattığı CORE (Mükemmel Hakemliğin Merkezi) projesinin 5. uygulamasına katılmışlardı. Başarılı Hakemlerimizin koçluğunu UEFA gözlemcilerinden Polonyalı Slawomir Stempniewski yapıyor. 



Bu trio, Denizlispor-Bucaspor, Kayserispor-Gençlerbirliği, Orduspor-MKE Ankaragücü, Kartalspor-Kasımpaşa, Darnanel A.Ş.-Kızılcahamamspor, Denizlispor-Boluspor maçlarında birlikte görev yapmışlardı.

Önümüzde yıl FİFA listelerinde yer alması beklenen 3 Hakemi de tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.


Kaynak: http://www.tff.org


DERLEYEN: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

Ogün KOCA dedi ki...

Hakemlerimize bende başarılar temenni ediyorum. ALLAH yardımcıları olsun , hakem şanslarıda yanlarında olsun inşallah.

Ogün KOCA

Adsız dedi ki...

CEYHUN DA VARSA KOLAY GELSİN
PAŞABAHÇE

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.