Pazartesi, Şubat 27, 2012

Gaziosmanpaşa'ya acılı Urfa

GAZİOSMANPAŞA : 0 ŞANLIURFASPOR: 2
 
TFF 2.Lig Beyaz Grupta  son yağan kar ve yağmurdan dolayı sahası futbol oynamaya elverişsiz hale gelen ve Futbol Federasyonu tarafından Eyüp Stadına alınan maçta Gaziosmanpaşaspor, Şanlıurfaspor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetle haftayı puansız kapattı. Bu sonuçtan sonra Şanlı Urfaspor tekrar liderlik koltuğuna oturdu.


21. Dk Mehmet Türkmehmet'in kaydettiği gol ile Şanlıurfaspor 1-0 öne geçti.İlk yarıda başka gol olmayınca Şanlıurfaspor soyunma odasına 1-0 önde gitti.
Şanlıurfaspor 66.dk Sami ile ikinci golünü kaydetti.Gaziosmanpaşa taraftarının 90 dakika susmadığı karşılaşmada başka gol olmayınca maç bu skorlar sona erdi..
 
Gaziosmanpaşaspor Yönetiminin büyük bir misafirperverlik gösterdiği maçta Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve binlerce taraftar Şanlıurfaspor’u İstanbul’da yalnız bırakmadı.
SAMİ MENDİ “GÜÇ FARKI SKORU BELİRLEDİ” DEDİ.
Şanlurfaspor’un kadro olarak kendilerinden daha iyi bir takım olduğunu ifade eden Gaziosmanpaşaspor Basın Sözcüsü Sami Mendi “Güç farkı skoru belirledi” dedi.

Cezalı ve sakat futbolcuların olmasının bu maçta planlarını bozduğunu dile getiren Mendi, ''Yenilgiye mazeret olarak bunu dillendirmiyoruz. Ancak Şanlurfaspor transferde harcadığı paralar belli, kadro olarak bizden daha iyi bir takım. Biz artık gençlere yatırım yapıyoruz tabii hal böyle olunca güç farkı skoru belirledi” şeklinde konuştu.

Kaybedilen 3 puan için üzgün olduklarını ancak alt sıradaki rakiplerinin yenilmesiyle puan farkını koruduklarını belirten Mendi” Artık özellikle ligde kalma mücadelesi veren takımlarla olan maçlarımızı düşünüyoruz.”şeklinde konuştu.
Yeşil Kırmızılı Ekibin teknik direktörü Hasan Saka İse Ligden düşme diye bir korkularının olmadığını belirterek yeni sezon için gençlere yatırım yaptıklarını söyledi.


STAT: Eyüp
HAKEMLER: Mesut Çarık, Engin Gökçe, Mehmet Kağan Bingül
GAZİOSMANPAŞA: Ekrem, Taylan, Ethem, Yılmaz, Gökhan, Serhat, Ramazan(Mert), Özgür, Yiğit (Ümit), Sertaç (Murat), Uğur
TEKNİK DİREKTÖR: Hasan Saka
ŞANLIURFASPOR: Ziya, İzzet, Yiğitcan, Ramazan, Muhammet, Mehmet, Mustafa (Emre), Sedat, Adem (Sami), Ahmet, Mehmet Türkmehmet (Onur)
TEKNİK DİREKTÖR:Mustafa Kemal Kılıç
GOLLER: 21.dk.Mehmet Türkmehmet,67.dk Sami (Şanlıurfaspor)


HABER VE FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.