Pazartesi, Şubat 27, 2012

Feriköyspor'dan lidere çelme

FERİKÖYSPOR: 1 DERİNCE BELEDİYESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta kalma mücadelesi veren son sıradaki Feriköyspor, sahasındaki seyircisiz maçta lider Derince Belediyespor’u konuk etti. Kırmızı-Beyazlılar yenik duruma düştüğü maçta Ahmet Yeşiltaş’ın penaltısıyla güçlü rakibinden 1 puan kopardı.
Feriköy Stadı’nda ilginç müsabakalardan birine şahit olduk. Tempo maçın başından sonuna kadar düşmedi. Hakem triosu mükemmel bir
müsabaka yönettiler, kendilerini kutlamak lazım. İki kırmızı kart vardı ancak ikisi de sarıdan kırmızı olan kartlardı. Maçın önemi ne olursa olsun takımlar centilmence mücadele ettiler. Feriköy kaptanı Ahmet tecrübesiyle veoynadığı futbol ile sahanın en iyisiydi.

İlk yarı karşılıklı akınlar ile geçmesine rağmen kalelerde önemli
tehlikeler olmadı. Maç bir orta saha mücadelesi olarak geçiyordu. İkinci yarı daha heyecanlı geçti. Ev sahibi ekipte Arınç oyuna girdikten kısa süre sonra öyle vurdu ki meşin yuvarlak direkleri sıyırdı geçti gitti. Sonrasında
Volkan vurdu kaleci Cihan sanki uzadı topu çıkardı. İkinci yarı Derince
Belediyespor bastırıyor ama kaleyi bir türlü tutturamıyordu. Takım oyununu iyi oynadıkları için hata yapma lüksleri olmadı ama son
Vuruşları da yapamadılar. Bir Derince atağında topu kesen Burak
Şar, kalecisiyle anlaşamayınca verdiği geri pas Feriköy kalesinde gol oldu.

İki kırmızı kart 
Sonrasında Feriköy beraberlik için bastırdı. 82.dakikada sağdan Uğur’un ortasına Can öyle bir kafa vurdu ki kalesinde devleşen Cihan inanılmaz bir kurtarışla beraberliğe izin vermedi. Ancak 85’te Şenol kendisinden kurtulan Emre’yi onsekiz içinde düşürdüğünde hakem penaltı noktasını gösterirken Şenol kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Akabinde Ahmet penaltı vuruşunda topla kaleciyi farklı yönlere gönderdi: 1-1
Maçta uzatmalar oynanırken Feriköy’den Ali ikinci sarıdan kırmızı ile oyun dışı kaldı.

Stat: Feriköy
Hakemler: Muhammet Baki Tiryaki, Mustafa Çavuş, Serkan Dabak
Feriköyspor: Bilal, İshak, Ali, Can, Ahmet, Burak Şar, Sabih (Dk 75 Uğur), Turan, Ferhat (Dk70 Volkan), Emre, Eyüp (Dk60 Arınç)
Derince Belediyespor: Cihan, Emre, Mehmet, Apdülkadir, Şenol, Aykut, Tunç, Hakan, Samet Deşiş (Dk 83 Cebrail), Erkan, Alpaslan (Dk90 Samet Ersoy)
Goller: Ahmet (86 pen) / Burak Şar (75kk)
Kırmızı Kartlar: Ali (90) / Şenol (85)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bakıyorumda kocaelililer burda hiç konuşmuyor . Edirne'mize laf atıcağınıza sözde şampiyonluk adayınızın puan kaybını yorumlayın Lobiciler .

gazimahallesispor dedi ki...

Sevgili kardeşlerim Can AKSU,Ugur TURAN ve Volkan ASLAN a başarılar dilerim.İnanıyorumki sizlerin katkılarıyla Feriköy sporda üst sıralara yükselecektir.Şansınız bol olsun kardeşlerim.

Ali Rıza KOÇYİĞİT

Adsız dedi ki...

feriköy takımı eskisiyle yenisiyle iyi bir takım oldu olacak.DENİZ UĞUR TURAN ve VOLKAN GAZİ deki birlikteliklerini sergilerlerse inanın FERİKÖY hakettiği yere gelecektir.başarılar diliyoruz.umarım gazi mah.bal ligine çıkar.

Adsız dedi ki...

Kocaelililer kendi maçlarıyla ilgili konuşamıyor . Anca Edirne'nin galibiyetine yorum yapsınlar. Derince oldumu ? Feriköy koydumu GFK !

Murat BAYRAKTAR dedi ki...

Edirneli kardeşim
Hani diyorsun ya Feriköy koydomu falan diye. Birincisi Derince yenilmedi bunu bilesin. İkincisi hani bir atasözü vardı "Başkasının şeyiyle.." devamını bilirsin sen. Derince, iki maçta da Edirne'ye koydu. Sende haklısın bunun acısı kolay kolay çıkmaz. Biz takımımıza yürekten inanıyoruz. Zaten şu anda puan durumuna bakarsan kimin lider olduğunu görürsün. Sana da tavsiyem bu kadar üzülme. Büyüyünce unutursun...

Adsız dedi ki...

helal olsun sana Feriköy
Keşan'dan selamlar...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.