Pazar, Şubat 26, 2012

Edirne Gençlik 'Av'dan tek gol çıkardı

EDİRNESPOR GENÇLİK: 1 AVCILAR BELEDİYESPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta Edirnespor Gençlik Kulübü, seyircisiz oynanan maçta düşme hattındaki Avcılar Belediyespor'u 1-0 yenerek üç hafta sonra galip gelirken, lider Derince Belediyespor'la arasındaki puan farkını ikiye indirdi.

Vali Gökhan Sözer, Belediye Başkan yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Edirnespor GK Başkanı Hakan Sedefçi’nin izlediği müsabakaya ev sahibi ekip hızlı başlasa ve daha istekli görünse de gol yollarındaki beceriksiz göründü. Bu beceriksizlik 37. dakikaya kadar sürdü. Bu dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Sertaç mükemmel bir vole ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Bu gol ilk yarının da skoru oldu. Golden sonra bütün oyuncuların cezası nedeniyle maçı trübünden izleyen hocaları Raif Öztürk’e koşmaları dikkat çekti.


İki takım da gol bulabilirdi
Edirnespor GK ikinci yarıya da hızlı başladı. 59'da ev sahibi ekibin Ganalı oyuncusu Rahim sağdan ceza alanı içinde çok müsait durumdaki Cenk’e pasını verdi. Kaleci ile birebir karşı karşıya kalan Cenk topa biraz geç kalınca pozisyon kayboldu ve Edirnespor GK yüzde 100 bir golden oldu. 76'da bu sefer Edirnespor GK kalesi çok büyük tehlike atlattı. Bu dakikada Sercan sağdan topu sürdü, çaprazdan ceza alanına girer girmez harika vurdu, kaleci Abdullah aynı güzellikte bir refleksle topu kornere tokatladı. 
77'de bu sefer Emrah ceza yayı üzerinde bekleyen Cenk’e pasını verdi, Cenk çok müsait durumda düzeltti ve vurdu ama top çok farklı bir şekilde auta çıktı. Maçın sonlarına doğru konuk takım daha etkili göründü. 82'de Salih ceza yayı üzerinden yerden çok sert vurdu kaleci Abdullah yine harika bir şekilde yatarak topa sahip oldu ve gole izin vermedi. Müsabaka 1-0 sona erdi. 



Stat: 25 Kasım
Hakemler: Oktay Taş, İbrahim Akbaş, Ünal Ünal Ürkmez
Edirnespor Gençlik Kulübü: Abdullah **** Emrah *** (84 Tugay *) Caner ** Fatih ** Gökhan *** Sertaç **** Kayahan *** Rahim *** ( 68 Üzeyir **) Serkan *** Reha ** ( 78 Nuriman *) Cenk *
Avcılar Belediyespor: Mehmet ** Cüneyt ** Mennan *** Hasan *** Levent *** Onur ** Sonat *** ( 55 Sercan ***) Bülent * (50 Mahmut **) Salih *** Berdan ** (70 Sevdet *) Savaş **
Gol: Sertaç (37)


Önce Olin maçı, ardından Sivrikaya'da yemek

Edirnespor Gençlik Kulübü takımı ve yönetimi 25 Şubat 2012 Cumartesi günü Mimar Sinan Arena'da oynanan Beko Basketbol Ligi'ndeki Olin Edirne Basket-Tofaş maçını izlediler. Edirnespor Takım kaptanı Bülent Şimşek, Olin Edirne kaptanı Mustafa Abi’ye çiçek vererek başarı diledi.
Olin maçı sonrasında bütün takım ve yöneticiler Sivrikaya restoranda verilen yemeğe gittiler. Yemek Sivrikaya restoran sahibi Ersan Sivrikaya tarafından verildi. Edirnespor GK Kulüp Başkanı Hakan Sedefçi yaptığı kısa açıklamada, “Böyle bir jesti yapan Ersan beye çok teşekkür ediyorum" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN TOKYAY

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Önce federasyon bayanlar için izleme yazısını göndermemiş onlarca bayan taraftarımız dışarda kaldı . Sonra Setten destek veren erkek taraftarımıza polsiin yapmadığı muamele kalmadı . Buna rağmen kazandık . Bu sitede atıp tutan okuycular çok . Onlarada diyorumki her türlü çabanıza rağmen Edirne'm puan farkını 2 ye indirdi . Ensenizdeyiz.

Adsız dedi ki...

ist.küçükköylü uzunköprülülerden edirne gençlik takımına başarılar diliyoruz.kaptan bülent g.o.paşaya emek vermişti.ona da başarılar diliyoruz.inşallah3.lige çıkarız.

Hüsamettin Oz dedi ki...

Buradan her zaman Edirne hakkında atıp tutan sayın arkadaslar! O kadar konuştunuz yok Derince iki Maçta da Edirne'yi yendi Edirne hala ne konuşuyor dediniz. Türkiye'nin en genc ve en başarılı başkanlarından başkanımız Hakan Sedefci ye laf söylediniz eeee peki şimdi puan farkı 2 ye indi velevki haftaya Edirne Babaeskispor U yendi , Derince'de kesanda puan kaybetti , Edirne lider oldu ee ne olacak o kadar atıp tutmanız be olacak Edirne'yi iki kere yenmeniz , ne olacak başkanımıza söylediğiniz onca laf Heee söyleyin bakalım bize . Atalarımız güzel söylemiş , erken öten horozun ...... :)) hadi saygılar kocaeliler lobiniz elinizde patlayacak...

Adsız dedi ki...

Edirne'nin harcadığı para ortada hani eze eze şampiyon olacaktınız..4 Kocaeli takımının harcadığı para bir Edirne bütçesi ..Hala utanmadan konuşuyorsunuz.Lig bitince 3.lige çık ondan sonra konuş..Bırak Kocaeli lobisini masallarını..

Adsız dedi ki...

Arkadaşım Edirne'nin ne kadar harcadığını sen nereden biliyorsun ? sen mi harcadın cebinden parayı? Evet haklısın böyle ezik takımları eze eze geçmek lazım dı ama unutma bu takım 8 ay önce kuruldu ve yıllardır trilyon harcayıp çıkamayan takımlar var örnek ümraniye 6 yıl uğraştı en son zaamanda çıktı derince hala çıkamadı kaç yıldır para harcıyor. Bırakın boş işleri 12 yıldır edirne futbol sahnesinde yok bu kadar korkmayın diyeceğim ama aslında çok korkun çünkü edirne küllerinden doğuyorrrrr....

Adsız dedi ki...

Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup'ta büyük bir çekişme var. Kocaeli temsilcisi Derince Belediyespor ile Edirne temsilcisi Edirnespor Gençlik Kulübü, 3. lig yolunda birbirleriyle yarışıyor.
Fakat ilgi çekici nokta grubumuzda Kocaeli'den 4 takım yer alıyor, ilimizden ise Edirnespor haricinde bir de Keşan var. Ligin sonu yaklaştıkça özellikle 4 takımlı Kocaeli'den bir şampiyon çıkması adına müthiş bir destek var.
Hem yerel basın hem de taraftar Kocaeli'den şampiyon çıkmasını istiyor.
Bunun için iddiasız Kocaeli takımları Edirnespor GK'ya karşı muhteşem bir performans sergiliyor.
Kocaeli takımları birbirleriyle maç yaptığı zaman basın 'Kocaeli kazansın' başlıkları atıyor. Derince Belediyespor'un yöneticileri Edirnespor'un Kocaeli takımlarıyla yaptığı maçları takip ediyor.
İşte böyle bir durumda Derince Belediyespor ilk yarı maçlarında; İzmit Çenesuyu Plajyoluspor'u deplasmanda 1-0 yendi. Darıca Kale Bayramoğluspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yendi.
İkinci yarı da ise İzmit'e 4 gol, Darıca'ya 3 gol attı.
Edirnespor yönetiminin maçı izletmek üzere heyet gönderdiği Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor maçı ise golsüz tamamlandı.
Derince Belediye, memleketinin takımlarına hiç yenilmedi.
Bu maçlar Derince'nin aldığı 35 puanın 14'ünü oluşturuyor. Neredeyse toplam puanının yarısı Kocaeli'den..
***
Şimdi Edirnespor GK, 2 puan gerisinde Derince Belediyespor'un maç kaybetmesini bekliyor. Ne tesadüftür ki Derince bu hafta Keşan'a konuk oluyor. Yani bir Edirne takımına..
Sıra Edirne'de.
Sizin takımlarınız Derince Belediye şampiyon olsun diye gerek Keşan'a gerekse Edirnespor GK'ya karşı muhteşem bir performans sergilerken, nedense Derince maçlarında aynı performansı gösteremedi.
Derince, Edirne'ye bir gelsin, Keşan'a karşı sahada yerini alsın. Kocaeli takımlarına karşı aslan kesilen Derince'nin Keşan'dan puansız ayrılacağını düşünüyorum.
Yavaş yavaş toparlanan Keşan'ın galibiyeti hem Edirnespor GK'yı lider yapar, hem şampiyonluk yarışına tekrar girer, hem de Kocaeli takımlarına iyi bir ders verdirir.


alın size kocaeli li bir yazarın köşe yazısı görün derincenin nasıl buralarda olduğunu... alın da görün utranmıyorsunuz kocaeli lobisiiiiiiiiiiii

Adsız dedi ki...

biz sizin gibi belli siyasi güçlere değil sade ve sadece EDİRNE halkının içten desteğine dayanan bir takımız . HİÇBİR ŞEKİLDE BU TAKIIMI YIKAMAZSINIZ KOCAELİ LOBİSİ !

Adsız dedi ki...

Sevgili adsız bilmeden yazmışsın önce öğreneceksin sonra yazacaksın. Öyle cahil cahil konuşmayacaksın. Edirne Spor gerçekten iyi bir takım,zaten bu guruptan çıkmaması süpriz olur. Ama önce Al BAL ligi statüsünü bir oku da ondan sonra Kocaeli lobisinden bahset. Kocaelinden 4 takımdan biri kaçıncı olursa olsun direkt Küme düşüyor haberin var mı. 2 tanesi de düşmemek için baraj maçı oynayacak,Yani 3 takım küme düşebilir aynı anda. bu şartlarda kim kime puan verir. Bırakın Kocaeli lobisi diye ortalığı yaygaraya verip el altın iş bitirmeyi. Bu hafta da BABAESKİ kıyak yapar alırsınız 3 puanı merak etme.

Adsız dedi ki...

Avcıları bile zar zor yeniyorsunuz bide Şampiyonluktan bahsediyorsunuz kardeşim, Ne Derince Ne Edirne BÜYÜKÇEKMECE geliyor BÜYÜKÇEKMECE. 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik,Takım övülecekse oda BÜYÜKÇEKMECEDİR. Edirneyi EDİRNE de yenip gerçek şampiyonun kim olduğunu herkese göstericez.

Adsız dedi ki...

Herkezin derdi Edirne olmuş amma çok çekemeyen amma çok göz varmış takımda . Sevgili bana cevap yazdığını sanan arkadaş . Playout'u sadece kocaelinden 1 takım oynayacak . Ayrıca şuan düşme potasıda 3 aşağı 5 yukarı belli . Bizim trakyalılar sizin gibi lobici değildir Babaeski çıkar takır takır topunu oynar . Ayrıca Büyükçekmece'li sende rüya görmeye devam et .

Adsız dedi ki...

Büyükçekmeceli sizi orda eze eze yendiğimiz maçı, bize kız gibi taş attığınız maçı unuttunuz sanırım ... Edirne sizin rüyadan uyandığınız gün olacak ....

Adsız dedi ki...

Sevgili Adsız yine Cahil cahil konuşuyorsun, Kocaelinde sadece 1 takım mı playout oynayacak, Sana diyorum ki aç BAL ligi statüsünü okuda orda gör kaç takım oynayacakmış. Okuma yazman yoksa o başka. Ayrıca imam gazali " Cahille tartışma çünkü ben hiç kazanamadım " demiş. Bilgin yoksa fikrinde olmasın. Pazar günü görücez bakalım BABAESKİSPOR takır takırmı oynucak. Ayrıca bir laf var,ben efendice olanını söyleyeyim " parmağın varsa başını kaşı " Edirne spor maçlarını kazansın bıraksın onunla bununla uğraşmayı. Kazanırsa zaten 3.lige çıkar.

Adsız dedi ki...

Bi Avcılar'lı olarak söylüyorum ki küme düşme hattında onuruyla , şerefiyle çekişen ve lobi yapmayan 3 takım var . Feriköy , Beykoz ve biz . Yukarı da ise ağlamalar , lobiler , ittifaklar var kimse kimseye temiz futbol diye yutturmasın . Kocaeli takımları arasında en temiz oynayan Kocaeli Kağıt . Ben bizzat Derince deplasmanında devre arası Wc'nin orda önünde '' Çenesuyu '' yazan minibüsü gördüm ve o ana kadar palavra diye nitelendirdiğim lobi işininin doğru olduğunu anladım . Ayrıca Avcılar'a ezik diyen o Büyükçekmeceli ve Edirneli arkadaşlarda dikkatli konuşsunlar ! Büyükçekmece'nin bizi nasıl yendiği ortada tamamen hakem sayesinde bunu biliyorsunuz. Ve bildiğiniz içinde bütün 2.yarı ve maç sonu size ve hakemlere ettiğimiz küfürlere ses çıkaramadınız . Edirne'de ilk maçı hatırlasın 55 dk 10 kişi oynayan takımımız 2.yarı galibiyeti kaçırmıştı . Mümkünse bu gruptan hiçbir takım 3.lige çıkmasın çünkü ligin tepesi temiz değil . Çünkü hepiniz bir kupa için şereflerinizi ayaklar altına alacak kadar ağlıyorsunuz .

Adsız dedi ki...

Burda yorum yapan delikanlıları sahalarda görmek isteriz . HERKEZİN DERDİ EDİRNE OLMUŞ DEMEKKİ HEPİNİZE FENA KOYMUŞ !

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum ki kimse ama hiç kimse Edirneye laft etmesin. Neden mi ? Tencere dibin kara, senin ki benden kara misali var. Geçmişe dönüp bakıldığı zaman Edirnespor Gençlik Kulübünün oynadığı maçların tamamına yakınında ortaya güzel futbol koymuş, bir kaçında kötü oynamıştı. Alınan puanların hepsi anasının ak sütü gibi helaldir. Bu işten ekmek yiyen futbolcuların teriyle, emeğiyle alay etmek sporseverliğe, centilmeliğe yakışmıyor. herkes şunu nedense unutuyor. Edirnespor GK 8 aylık. 8 aylık. 8 aylık. daha kaç kere yazmak gerekiyor anlamanız için.? Bu takım lig bitimine 1-ya da 2 hafta kala ŞAMPİYONLUK turu tacaktır. Bunu unutmayın..!

Adsız dedi ki...

Susucaksın işine bakıcaksın kardeşim . Bize kötü oynadı diyenler dün Feriköy ile berabere kalmadımı ? Demekki neymiş her takım her zaman iyi oynamazmış . Logonu Barcelona'dan araklayınca Barcelona gibi oynanmıyor . Benden önceki yorumcunun dediği gibi biz bu sene o turu A-TA-CA-ĞIZ ! Birileri kendilerini buna hazırlasalar iyi ederler .

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...