Pazartesi, Şubat 27, 2012

Dudulluspor'dan tarihi fark

DUDULLUSPOR: 24 BARBAROSSPOR: 0 (U14)
İstanbul U14 Ligi 25. Grup’ta lider Dudulluspor, rakibi Barbarosspor karşısında tarihi bir fark yaptı. Yeşil-Beyazlılar maçı 24-0 kazanırken ‘yedide yedi’ yaptılar.
İlk yarısı 9-0 biten maçta Dudulluspor’un gollerini Kerim, Emre, Fatih, Aykut, Uğur, Emirhan (4), Sefa (2), Tolgahan (4), Abdullah (3), Tekin (2), Furkan (4) attı. Ümraniye ekibinde 11 farklı oyuncu gol buldu.

Dudulluspor oynadığı 7 maçın üçünü hükmen kazandı. 75 gol atıp hiç gol yemeyen Yeşil-Beyazlılar maç başına 16.5 gol attı.

HABER: ERDEM G.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bizim maçlarımızda skor 5i geçtikten sonra rakip takım ezilmemesi adına en başta hakemlere erken bitirmelerini biz antrenörler söyliyebilirken, bu tür skorların çocuk yaştaki sporcularda gelişimin önüne geçecektir. Altyapı bu deildir. Bu kendini tatmin etmek isteyen bir anlayıştır. YAZIK

Adsız dedi ki...

YA PARSELLER SPOR KULÜBÜ U14 13 GRUP TAKİ PARSELLER NEDEN YOK MERAK ETTİM

Adsız dedi ki...

Size kocaman bir aferin.Çok gol attınız da başınız göğe mi erdi.Önce bu sporcu kardeşlerimize rakibe saygı duymayı öğretin ki iyi birer sporcu olabilsinler.

Adsız dedi ki...

bu grupta 3 takım liğten çekildi yakında barbaros takımıda liğten çekilir çakma oyuncuları oynatan takım kendi başına nasıl bir liğ oynayacak görücez rezalet rakibini düşman gören bir zihniyet rakip takım oyuncularının dusutugu durumu dusundunuzmu hıc nerde .................

Adsız dedi ki...

daha once uygulalan elıt lıg turu gruplar yapılmalı yoksa boyle cırkın skorlar ortaya cıkabılır yıyen takım oyuncularının psıkolojısı bozulabılır atan takım oyuncularıda kendını bısey sanar bazı hocalara ınsanlık dersı vermek gerekıyor

Adsız dedi ki...

Takımda 2000 li ve 1999 lular agırlıklı.Sadece 3 tane 98'li oyuncu var.3 98'li oyuncuda oyuncu yetersizliği nedeniyle mevkisinde forma giyemiyo.Söylenecek fazla söz yok Düştüğümüzde tekme atanın kalktıgımızda ..... ! diyelim anlayan anlar zaten.

Adsız dedi ki...

siz DUDULLUSPORUN nerde çakma oyuncu oynattığını gördünüz mü de ötüyosunuz?
demek ki bize gol lazım ki biz de fazla atıyoruz.... sen rahat ol.

bugra34 dedi ki...

bu sene gruplarında Selimiye İdealtepe gibi güçlü takımlar var bakalım bu sene onlarada 24 tane atabiliyorlar mı :)

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...