Çarşamba, Şubat 29, 2012

Dodo'dan 7 maç

Yazarımız Dodo, İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ikinci hafta maçlarının tahminleriyle karşınızda...
Bağlarbaşı-HEASK: Maçta mutlak suretle favorim HEASK takımıdır. Bağlarbaşı takımı ligde iyi giden takımın oyuncularını özellikle kilit oyuncularını elden çıkarttı. Transferin son günü yaptığı takviyelerin uyum sürecini hesaba kattığımızda karşısındaki ligin belkide en formda ve istim üstündeki takımlarından birisi olan HEASK karşısında şansının çok az olduğunu belirtmek istiyorum. HEASK kazanır.

Çıksalınspor-Bağcılarspor: Çıksalın takımı play-off gurubuna da iyi bir başlangıç yaptı ve moral depoladı diyebiliriz. Bağcılar takımı baraj maçından geldiği yükselme gurubunun bu zor müsabakasından beraberlikten öteye geçmeyecek olan bir şans yüzdesine sahip olduğunu söyleyebilirim. Maçı Çıksalın kazanır, beraberlik de göz ardı edilmemesi gereken bir olasılıktır.

Dikilitaşspor-Çengelköyspor: Gerçekten kıyasıya bir mücadele olacak. Maddi olanaksızlıkla içinde play-off’a bile kalamaz denen Çengelköy takımı çok zor şartlarda olanaksızı başarma adına bir mücadele veriyor ve bu maçta da elinden gelenin en iyisini yapıp müsabakadan karlı çıkmak isteyeceklerdir diye düşünüyorum. Dikilitaş takımı bu maçın favorisidir ve kazanma olasılığı da bana göre daha fazladır.

Gazi Mahallesi-Arnavutköy Belediyespor: Tipik bir beraberlik maçı gibi görünen tablo önümde yer almakta. Bu maç gündüz gece oynansa berabere biter.

İncirlispor-Tuzlaspor: İncirlispor görkemli Vefa galibiyeti ile grup maçlarına iyi başladı. Tuzla takımı lige pahalı bir bütçe ile girdi. Ara transferde gidenler oldu gelenler oldu. Zor bir maç ve bu maç berabere biter diyorum.

Vefaspor-Çatalcaspor: Vefa takımında şok bir İncirli mağlubiyeti camiada adeta sessizlik yarattı. Buna fırtına öncesi sessizlik de denebilir. Bence Vefa takımının Çatalca karşısında mutlak suretle maçı kazanacaktır ve play off grubunda ilk puanlarını alacaktır. Banko Vefa.

Yıldırım Bosnaspor-Leventspor: Levent lehine sonuçlanmasını beklediğim bir maç. Levent takımı hakkında geçen haftaki yazımda da bahsetmiştim ilk haftalarda uyum sorunu yaşayacaklar diye. Özelliklede HEASK maçına gittim ve gerçekten uyum sorunu yaşadılar. Hatta maçtan puan ya da puanlarla da ayrılabilirlerdi de ama olmadı. Ben bu hafta Levent takımı zorlanarak yıldırım Bosna engelini aşar ilerleyen haftalarda da lige damgasını vurur diyorum.

YAZI: DODO

6 yorum:

Mert dedi ki...

7 de 6 bravo :)

Adsız dedi ki...

dodo tüm haftalar böyle güzel sonuçları her zaman bekleriz.teşekkürler dodo

Adsız dedi ki...

Sabaha kadar berabere dediği mac 5-2 bitiyor nasi is bu dido dodo :)

Adsız dedi ki...

dodo arkadaşımın maç tahminlerini beğeniyorum tşşk dodo bağcılardan NİYAZİ BEKTAŞ

TSUBASA MAÇ TAHMİNİ NASIL YAPILIRMIŞ GÖR.

Adsız dedi ki...

Arnavutköy belediyespor'u demek ki bir kez bile izlememişsin.Bize 90 dakika yetti sabaha kadar oynamaya gerek yok dodo bey......

Adsız dedi ki...

DODO be bari sen yapma ya bizi iyi biliyorsun biz altı hafta sıkıntı yaşadık ama gördün şampiyon olduk çık tığımız grup en zorlu gruptu yine sen bilirsin ama yanıldın ARBEDE 5=2 aldı maçı

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...