Pazar, Şubat 26, 2012

Arnavutköy Belediyespor, Y. Bosna'yı 3 gol ile geçti

YILDIRIMBOSNA: 1 ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: 3
İstanbul Süper Amatör Ligi Yükselme Grubunda Yıldırımbosna ile Arnavutköy Belediyespor, Avcılar Turgut Özal Stadyumunda karşı karşıya geldiler. Arnavutköy Belediyespor rakibini 3-1 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.



Arnavutköy Belediyespor Süper Amatör Klasman Grubu ilk maçında Yıldırımbosnaspor'la Avcılar Turgut Özal Stadında karşı karşıya geldi. 3 sezondur süregelen kıyasıya rekabetin devam ettiği bu iki güzide kulüp arasındaki maçlarda Arnavutköy Belediyespor üstünlüğü devam ediyor. Karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte Yıldırımbosnaspor, Arnavutköy Belediyespor kalesinde oldukça tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. 

Uğur ve Mehmet İnal Arnavutköy Belediyespor defansındaki açıklardan yararlanarak yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. İlk 8 dakika adeta tek kale oyun sergileyen Yıldırımbosnaspor kaçan fırsatlardan yararlanamayınca bu sefer Arnavutköy Belediyespor aldı sazı eline. Karşılaşmanın 15.dakikasından itibaren Yıldırım Bosna kalesine adeta hücum mangası gibi yüklenen Arnavutköy Belediyespor 26.dakikaya kadar etkili ataklarla rakibini bunalttı.

27.dakikada orta sahadan aldığı topla ceza sahası yayına kadar ilerleyen Kaptan Mustafa fırsatını yakaladığı anda sert şutu ile Yıldırımbosna kalecisini Özkan'ın uzandığı köşeden topu filelere yolladı. 1-0. Karşılaşmada ataklar hız kesmeden devam ederken Mehmet, Yıldırımbosna adına skoru eşitledi 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı sahada adeta Arnavutköy Belediyespor fırtınası vardı. 50.dakikada Cem Keskin'e yapılan faul sonrası kullanılan serbest vuruşu Orçun Güzeldereli kafa ile gole çevirince skor 2-1 Arnavutköy lehine döndü.

Bu gol sonrası ataklarında hız kesmeyen Arnavutköy Belediyespor sahaya sürdüğü 3 yeni oyuncuyla Yıldırım Bosnaspor kalesinde tehlikeler yarattı. Adnan Keskin yaptığı değişikliklerle takıma adeta hız kazandırınca 62.dakikada sahneye birkez daha çıkan Orçun skoru 3-1 yaptı. Maçın son düdüğü ile Arnavutköy Belediyespor ilk maçında 3 puanla tanıştı.




HABER VE FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu haberin altına kimse yorum yapmadan ben yapayım dedim :) Arnt. Bld. liyim maçıda izledim 10 numara maç oldu,iki takımda kazanmak için elinden gelen herşeyi yaptı,90 dk lık bölümde zaman zaman biz zaman zamanda yıldırım iyi top oynadı ama özellikle 2. yarı yıldırım oyundan düştü..sanırım hafta içi oynadıkları var veya yok olma maçının yorgunluğunu yaşadılar..trübündeki ufak tefek olayların dışındada gayet centilmence geçti maç..Yıldırım Bosnaya bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz..

Adsız dedi ki...

Yıldırım'dan Hiç Bir Şey Olmaz Zaten Şansa Çıktılar.Seneye Tekrar Süper Amatörde Devam.

Adsız dedi ki...

FUTBOLCULARIN DEDIGINE GORE TAM 4 AYDIR PARA ALMIYORLARMIS VE YONETIM SU GUN BUGUN DEYIP GECISTIRIYORMUS...SOYLEDIKLERI PRIMLERIDE DAHA ODEME YAPMAMISLAR.BASKAN BEN HATILAMIYRM OLE PRİM SOYLEDIGIMI FALAN DIORMUS.KAFA OLARAK BITTIK SADECE KENDIMIZ ICIN MUCADELE EDIYRUZ MACTAN MACA GELIYRZ DIORLAR...

Taylan dedi ki...

adamin dibi Orcun Guzeldere...

Adsız dedi ki...

TAKIM BU LIGIN USTUNDE BIR TKM. SADECE KALECILERI ZAYIF ADAM SATEN BIR MAC KURTARMISMAIS FEENRKÖY MACI HARIC..ARTI TUM FUTBOLCULAR ALDIKLARI PAARLARI ..3 LIGDE BAYARMPASA FUTBOLCULARI ALMIYOR..SADECE 1 MAASLARI ICERDE...

Adsız dedi ki...

yıldırımda 4 aydır kimse lira almıyor yönetim hep yalan sölüyor topçular bıktı bu kafayla maç alamazlar.zaten bırakır yakında hepsi

Adsız dedi ki...

ne olursa olsun arnavutköy bel. iyi bi galibeyt aldı sonuçta aynı gruptan çıktılar ve yıldırım bu macı almak istedi ama arnavutköy bel. yine izin vermedi ve yenmesini bildi..

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...