Pazartesi, Şubat 27, 2012

Altınova Belediyespor kayıplarda

İZNİKSPOR: 1 ALTINOVA BELEDİYESPOR: 0
Bölgesel Amatör Ligde Altınova Belediyespor, Bursa'da tam bir hüsran yaşadı. İznik İlçe Stadyumu'nda oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan mücadelede 90 dakikanın tek golünü, 35. dakikada ev sahibi ekipte penaltıdan Melih kaydetti. Bursa temsilcisinde Samet 30. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 60. dakika boyunca sahada 10 kişi mücadele eden rakibi karşısında çok etkili oynayan ve sayısız gol pozisyonuna giren temsilcimiz Altınova Belediyespor, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince sahadan boynu bükük ayrıldı.


İkili mücadelelerde oldukça sert fauller yapan İznikspor'da Samet, 30. dakikada gördüğü kırmızı kartla hakem tarafından oyundan atıldı. Rakibin 10 kişi kalmasıyla büyük avantaj yakalayan Altınova Belediyespor ise bunu iyi kullanamadı. Müsabakanın 35. dakikasında gelişen İznikspor atağında ev sahibi takım penaltı kazandı. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Melih, meşin yuvarlağı Altınova Belediyespor filelerine göndererek ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarıda iki takım da karşılıklı ataklar yakaladı.

Altınova, rakibine göre daha iyi bir görüntü çizdi ancak istediği gole ulaşamadı ve temsilcimiz, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Altınova Belediyespor, 22 puanda kalarak 9. sıraya geriledi. İznikspor ise elde ettiği bu galibiyetle puanını 25'e çıkararak 7. sıraya yükseldi.

SAHA: İznik İlçe
HAKEMLER: Hasan Avcı, Tamer Okuldaş, Enver Şengel
İZNİKSPOR: Hasan, Şaban, Semih, Özgür, Melih, Ersoy, Samet, Metin, Mustafa, Fatih, Turgay
ALTINOVA BELEDİYESPOR: Umut, Hakan Gönül, K.Emrah, Özcan, Aytaç, Şener, İlker, B.Emrah, Kutluhan, Okan Yılmaz, Engin
GOL: Dk.35 Melih P.A (İznikspor)
KIRMIZI KART: Dk.35 Samet (İznikspor)


KAYNAK:www.ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.