Pazartesi, Şubat 27, 2012

8 gollü maçın galibi Çeliktepe Ümitspor!

 
ÇELİKTEPE ÜMİTSPOR :6  İKİNCİ NESİL TEPÜK OCAĞI :2
Kağıthane Belediyesi Nurtepe Stadı'nda oynana Sadabad Kupası'nın ikinci maçında Çeliktepe Ümitspor ile İkinci Nesil Tepük Ocağı karşılaştılar. Müsabakanın hemen başında 3 gol bulan Çeliktepe Ümitspor karşılaşmayı da 6-2 kazandı.

 
Yeni başlayacak olan 2. Amatör Ligde mücadele edecek olan iki Kağıthane temsilci olan Çeliktepe Ümitspor ile İkinci Nesil Tepük Ocağı Sadabad Kupasında karşılaştılar. Maça iyi başlayan yeşil-siyahlı ekip, Rıdvan’ın 7 ve 10 ve 13. Dakikalarda attığı 3 gol ile bir anda 3-0 öne geçti. 30. Dakikada Ercan, farkı 4’e çıkarttı. Bismil’in 50. Dakikada kazandırdığı gol ile 5 farka ulaşan Çeliktepe Ümit takımı rehavete kapılınca, İkinci Nesil, 55’de oyuna giren Habib’in 56. Dakikadaki golü ile önce farkı bire indirdi, 60. Dakikada da Onur ile farkı 3’e indirdi. Yeşil-siyahlı takımdan kaptan Tuncay’ın 66. Dakikada kaydettiği gol maçın skorunu ilan etti. 6-2

STAT: Kağıthane Belediyesi Nurtepe
HAKEMLER: Cem Özkır, Levent Karabudak, Oğuz Emre Kaya
ÇELİKTEPE ÜMİTSPOR: Yusuf, Murat (Ümit), Yunus, Emrah (Onur), Fatih (Mahmut), Ümit, Hüseyin (Kerem), Ercan, Rıdvan (Aygün), Tuncay, Bismil (Batuhan)
İKİNCİ NESİL TEPÜK OCAĞI: Fatih, Sercan, Ünal, Fırat, Ahmet (Habib), Onur, Emre, Oğuz (Serdar), Burak (Mustafa), Enes (Oğuz)
GOLLER: Rıdvan (3), Ercan, Bismil, Tuncay / Habib, Onur
HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.