Cumartesi, Ocak 28, 2012

Zonguldak Kömürspor rotayı Kozlu’ya çevirdi

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’ta mücadele eden ve şiddetli kar yağışı nedeniyle ilk önce Kozlu Belediyespor maçı ertelenen ve ardından da bugün oynanması gereken Sultangazi maçının İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle ertelenmesi nedeniyle Zonguldak Kömürspor’da moraller bozuk durumda.




İkinci yarıdaki ilk iki maçının ardı ardına ertelenmesi nedeniyle maç yapamayan kırmızı-Lacivertli ekip, rotayı Kozlu maçına çevirdi.
Cuma günü Sultangazi maçı için İstanbul’a giderken maçın ertelenmesi nedeniyle yarı yoldan dönen Zonguldak Kömürspor, bu hafta içi Çarşamba günü oynayacağı Kozlu Belediyespor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Cumartesi günü öğleden önce Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu’nda hazırlık yapan kırmızı-Lacivertli ekip, Kozlu maçına iyi bir şekilde hazırlanmak için çalışmalara erken başladı.


Maçların iki haftadır ertelenmesi konusunu değerlendiren Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Uğur Terzi, “Tabii yapacak bir şey yok ve bu bir tabiat olayı. Onun için biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çarşamba günü Kozlu Belediyespor maçımız var. Kozlu ile lige başlayacağız. Hemen peşine Gerede maçı ve yolumuza devam edeceğiz. Artık bunlar yaşanan şeyler ve yapacak bir şeyimiz yok. 11 tane maçımız var ve en iyi şekilde bitirip, ilk ikinin içinde bitireceğiz bu ligi inşallah. Hedefimiz o.” diye konuştu.


HABER VE FOTOĞRAF: ERCAN DEMİR
 

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...