Perşembe, Ocak 26, 2012

Türkiye Futbol Prensini arıyor!...

Futbol Prensi, geleceğin yıldızlarını arayan bir futbol yarışması. Binlerce yetenekli genç arasından seçilecek Türkiye’nin Futbol Prensi, Liverpool FC’nin dünyaca ünlü akademisinde bir yıl futbol eğitimi alarak ve hayallerini gerçekleştirecek.


14-16 yaş arası gençlerin yarışabildiği, 8 Kasım’da Konya’da başlayan eleme heyecanı, 5 Şubat’ta İstanbul’da sona erecek. 15 şehirde yapılacak 16 eleme sonrasında (İstanbul ‘da Anadolu ve Avrupa olmak üzere 2 seçme yapılacaktır), her şehirden 5 kişi olmak üzere 80 genç futbolcu yarı finallerde yarışmaya hak kazanacak.

İstanbul’da yapılacak 2 yarı final elemesi ile bu 80 futbolcu arasından finalistler belirlenecek. 1.5 ay sürecek finaller döneminde birlikte yaşayacak olan oyuncular, Antrenörlerin gözetiminde günlük idmanlarını yaparken, yeteneklerini geliştirmek için verilen özel çalışmaları ve ödevleri tamamlamaya çalışacaklar.

Bu uzun maratonun sonunda yarışmayı kazanacak oyuncu İngiltere’de, Michael Owen, Jamie Carragher ve Steven Gerrard gibi yıldızları yetiştiren Liverpool Futbol Akademisi’nde, hem bir yıl futbol eğitimi alacak, hem İngilizce dil kursuna gidecek, hem de farklı bir kültür içerisinde unutulmaz bir deneyim yaşayacaktır. Yarışmacının İngiltere’deki bütün masrafları yapımcı firma tarafından karşılanacaktır.



 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...