Salı, Ocak 31, 2012

TFF'den Keşanspor'a olumsuz yanıt


Keşanspor’un, 30 Ocak – 6 Şubat 2012 tarihleri arasından İstanbul Beykoz’da bulunan TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Milli Takımlar Riva Tesisleri’nde yapacağı kamp gerçekleşmedi. Keşanspor; gerek kar yağışı ve soğuk hava şartları, gerekse TFF’den gelen olumsuz yanıt nedeniyle Riva kampına gidemedi.


Keşanspor kafilesi, 7 Ocak 2012 Cumartesi günü, devre arası kamp yapmak üzere Alanya’ya giderken, Korkuteli ilçesinde trafik kazası geçirmiş ve oyunculardan Can Çetinkaya ile Güner Yıldız hayatını kaybetmiş, 21 kişi de yaralanmıştı. Keşanspor tarafından 18 Ocak 2012 tarihinde TFF’ye gönderilen dilekçede, “TFF tarafından belirlenecek bir yerde, psikolog eşliğinde 10 veya 12 günlük kamp yapılması”  talebinde bulunulmuştu. TTF de bu isteğe karşılık, Keşanspor’a 1 haftalık kamp imkanı tanınabilmesi için yeni bir dilekçe istedi.

Hazırlıklar başladı
Bu gelişmeyi olumlu algılayan Keşanspor yöneticileri, bir yandan TFF’den gelecek resmi cevabı beklerken, diğer yandan da kampa gidiş hazırlıklarına başladı. Basın da bu yönde bilgilendirildi. Hatta geçen cumartesi günü Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda Malkaraspor’la oynanan hazırlık maçı sırasında, Keşanspor Kulübü Antrenörü İlhan Dalkıran, gazetecilere, pazartesi günü Riva’ya hareket edeceklerini söyledi.

Soğuk hava faktörü
Keşansporlu yöneticiler, soğuk hava şartlarını da dikkate alarak, durum değerlendirmesi yaptı. İstanbul’da havanın soğuk olması ve Milli Takımlar Riva Tesisleri’nin karla kaplı olması nedeniyle İstanbul’a gitmekten vazgeçildi.

TFF’den olumsuz yanıt
Keşanspor’da bu gelişmeler yaşanırken, TFF’nin kamp talebiyle ilgili resmi yazısı kulübe dün ulaştı. TFF, önce yeşil ışık yaktığı kamp için olumsuz görüş bildirdi. Karar Keşanspor’da şok etkisi yarattı. Bazı kulüp yöneticileri, karara tepki gösterirken, bazıları ise “Zaten gitmekten vazgeçmiştik.” şeklinde görüş belirtti.

Vanspor kampı boşaltmadı
Keşanspor’un faydalandırılması düşündürülen, Milli Takımlar Riva Tesisleri’nde halen Vanspor’un kamp yaptığı ve tesisleri boşaltmadığı öğrenildi. TFF’nin Keşanspor’a olumsuz cevap vermesinde, Vanspor’un halen kampta bulunmasının etkili olduğu iddia edildi.   


KAYNAK: Medya Keşan

3 yorum:

Adsız dedi ki...

T.F.F nada bu yakışır zatennnnn

Adsız dedi ki...

İşte TFF nin gerçek yüzü

Adsız dedi ki...

tff nin yaptığı çok ayıp ben bir trakyalı olarak tff yi kınıyorum yazıklar olsun size çifte standart diye buna derim keşan spor ve trakyalı futbol severler size unutmuyacak tff sizin kulaklarınızı çınlatıyoruz anlayan anladı

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.