Salı, Ocak 31, 2012

Terkosspor'da çalışmalar sürüyor

Bir dönem İstanbul 1. Amatör Lig’de fırtına gibi esen Terkosspor bu sezon 2. Amatör Lig’de mücadele edecek. Mavi-Beyazlılar’da hazırlıklar sürerken, geçen sezon 1. Amatör’ün kapısından dönen Arnavutköy temsilcisi bu kez hedefe ulaşmak istiyor. 
Önceki yıllarda TEM Terkosspor ismiyle mücadele eden takım bu sezon sponsor ismini kullanmayacak. Mavi-Beyazlılar’ı geçen sezon olduğu gibi Ahmet Barbaros Türemiş çalıştıracak. Yönetim geçen yılki kadroyu koruyarak takıma 3 takviye yaptı. 35 kişilik oyuncu kadrosu ile haftada üç gün çalışmalarını sürdüren takımda 2 hafta içerisinde kadro Barbaros Türemiş tarafından 25'e indirilecek.

Mevcut yönetim görevde olduğu sürece takımın başında kalacağını söyleyen Barbaros Türemiş bu yıl tek düşüncelerinin 1. Amatör’e çıkmak olduğu ve bunun için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Yapılan transferlerden ve geçen yılki kadronun korunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Türemiş, “Yönetim istediğimiz her şeyi yerine getirdi. İmkanlarımız mükemmel, oyuncu kadromuz çok kaliteli, sadece ciddi bir şekilde çalışıp bir üst lige çıkacağız” derken, sezon başında 1 ve 2. amatör takımlarından teklif aldığını ancak Terkosspor’la artık gönül bağının oluştuğunu ve maddiyatın ikinci planda kaldığını belirtti.

Kaynak: www.terkosspor.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...