Salı, Ocak 31, 2012

Sultanbeyli Belediyespor bomba gibi!

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta maç eksiğiyle beşinci sırada bulunan Sultanbeyli Belediyespor devre arasını olumlu geçirdi. Yeşil-Beyazlılar hazırlık maçlarında aldığı sonuçlarla rakiplerine gözdağı verdi.
Sultanlar, Antalya kampı öncesi kendi tesislerinde oynadığı maçta Beyköy Belediyespor’u net bir skorla yendi. Antalya kampındaki ilk maçta rakip Bayrampaşaspor’du. Yeşil-Beyazlılar, 2009 yılında 3. Lig terfi maçları İzmir grubundaki final maçında yenildiği rakibini 1-0 yenerek yaklaşık 2.5 yıl sonra bir anlamda rövanşı almış oldu.
Sultanlar’ın bir sonraki maçta rakibi, Antalya’nın 3. Lig’deki temsilcisi Tekirova Belediyespor’du. Bu maçı da net bir skorla geçen İstanbul ekibi kamptan mutlu döndü.

Gözler Yeniköy maçında
Bölgesel Amatör Lig’de ikinci yarının ilk maçını Garajlar Taçspor’la oynaması gerekirken bu maçın kar nedeniyle ertelenmesi sonrası Yeşil-Beyazlılar gözünü Yeniköy maçına dikti. Doğu İstanbul temsilcisi maçı kazanıp puan tablosunda yükselme amacında.
Transfer çalışmalarını da sürdüren Sultanbeyli Belediyespor’un Bağlarbaşıspor’dan genç bir oyuncuyla anlaşma sağladığı gelen haberler arasında.

Taraftar otobüs istiyor!
Taraftar grubu ‘Sultans’ desteklerinden dolayı Hacı Mustafaoğlu’na şükranlarını sunarken, tribünün önde gelen isimlerinden İsmail Yaşaroğlu, Pazar günkü Yeniköyspor maçı için yönetimden maça otobüs kaldırmasını istedi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.