Cuma, Ocak 27, 2012

Mehmet Aşlamacı gelen tekliflere açık!...

İstanbul Süper Amatör Lig’de bu sezon genç bir ekiple mücadele eden Kartal Belediyespor’un başarılı file bekçisi Mehmet Aşlamacı, devre arasında gelen tekliflere açık olduğunu belirtti.





Bu sezon başında genç bir ekiple mücadele eden Kartal Belediyespor’a transfer olan Mehmet, 18 maçta yediği 13 gol ile Kırmızı Beyazlıların başarısına büyük katkı sağladı. Başarılı grafiğine rağmen kadro dışı kalan tecrübeli eldiven, devre arasında hedefi olan bir takıma gitmek istediğini, gelen teklifleri değerlendireceğini söyledi. 

Tecrübeli kaleci formasını giydiği takımlardaki başarısı ile ön plana çıkıyor. 2009-10 sezonunda başarılı bir sezon geçiren Sarıyer temsilcisi Yeniköyspor’un, Bölgesel Amatör Lig’e yükselmesinde büyük payı olan Aşlamacı, o sezon son kez oynanan terfilerde de dâhil olmak üzere toplam 41 karşılaşmada Kırmızı Beyazlı formayı giydi. Başarılı bir sezonun ardından 2010-11 sezonunda Beşiktaş temsilcisi Leventspor’a transfer olan tecrübeli eldiven, Bölgesel Amatör Lig şansını son maçta kaçıran Kırmızı Siyahlılarda 33 karşılaşmada forma giydi.
 
 
YEREL FUTBOL SİTESİ

7 yorum:

Adsız dedi ki...

bu arkadaş iyi kaleci deyil bir çok maçını izledim birde son dönemlerde takımda yedek kaldıgı için ayrılmak istiyor

Adsız dedi ki...

Kaleci mehmete iyi kaleci değil diyen yorumcu vicdansızlık yapma. Adamın kaleciliğine laf yok 10 numara kaleci kendisi, zaten onu transfer edecek kulüp, kendisi hakındaki araştırmayı gerekli yerlerden yapar. Lütfen Bilenler biliyor mehmet emsallerine göre profosyenel kalecidir. Merak edenler kalitesini araştırarak doğrulata bilirler.

Tuzlalı Şinasi dedi ki...

iyi kaleci değil demek haksızlık olur ama son dönelerde formdan düştüğü göze çarpıyor mehmedin !

Adsız dedi ki...

mehmet abı amator katagorıde olmasına ragmen tam bır profesyonel gıbı ısını yapar takımı ıcın okulunu 2 plana atmıstır ve kotu kalecıye bal da 33 mac oynatmazlar !!

numan dedi ki...

kardeşim herşeyin hayırlısı olsun.sen çok iyi bir kalecisin.alınan bu kararın altında yatan sebepleri tahmin edebiliyorum.senin bu işi nasıl yüreklice ve adam gibi yaptığını gören ve bilen biri olarak yeni takımında şimdiden başarılar diliyorum. allah yolunu açık etsin.sana iyi kaleci değil diyecek kadar futbol fakiri arkadaşları da ,beni ve seni tanıyan herkesi güldürdüğü için tebrik ediyorum.

Adsız dedi ki...

Mehmet aslamacı amatordekı en ıyı 3 kalecı arasındadır ona kotu dıyen kör git yeni bir gozluk al kendine kadro dışı bırakılmasındakı sebepler ortada'dır ve sonuna kadar haklıdır gereklı arastırmayı yapanlar ogrenır herseyın dogrusunu...

Adsız dedi ki...

fiziği iyi ama kaleciliği o kadar iyi değil kimse kimseyi kandırmasın yedek kaldığı için ortaya öle bişey söylemiş ;)

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.