Perşembe, Ocak 26, 2012

Küçük sporculardan büyük protesto

24 Ocak 2011 Salı günü yapılan Anadolu Hisarı ve Dudullu Kulüpleri arasındaki U14 karşılaşmasına, kulüp binası yıkılan Anadolu Hisarı Kulübü'nün küçük sporcularının protestosu ve Dudulluspor'luların arkadaşlarına anlamlı desteği damgasını vurdu.

24 Ocak Salı günü yapılan Anadolu Hisarı ve Dudullu kulüpleri arasındaki U-14 karşılaşmasına, kulüp binası yıkılan Anadolu Hisarı Kulübünün protestosu damgasını burdu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı yaklaşık 200’e yakın polis nezaretinde yapılan maç seyircisiz oynanmasına rağmen yapılan protesto ve Dudulluspor kulübünün tutumu ile amatör spora verilen desteği bir kez gözler önüne serdi. Saat 12,30’da Hakemin başlama düdüğüyle beraber, maç normalin dışında bir seyir gösterdi. Anadolu Hisarı sporcuları maçı bırakıp orta sahada birbirlerine sarılarak, hem yapılan yıkımı kendilerince protesto ettiler hem de hala ayakta oldukları ve yıkılmadıklarını göstermiş oldular.

Yapılan protestoya bir destek de Dudulluspor oyuncularından geldi. Rakip bile olsa sporcu kardeşlerinin bu tepkisine destek veren Dudulluspor gençleri maça devam etmedi ve protesto sürecinde kendi sahasında top çevirdi.

Ali Düşmez: Tebrik ediyoruz
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, minik sporcuları yapmış oldukları bu örnek davranış nedeniyle kutladı, İASKF’nin resmi sitesinden bir mesaj yayınladı. Başkan mesajında; “Federasyonumuz olarak iki takımında oyuncularını, Başkanlarını, yönetim ve teknik kadrolarını göstermiş oldukları bu dayanışma örneğinden dolayı kutluyoruz” dedi.

Kaynak: http://www.iaskf.com
 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...